Sandale înflorate pentru o primăvară plină de culoare. Tu ai să le porţi?

O vorbă din bătrâni spune că: "nu se face primăvară cu o floare". Dar cu o pereche de sandale înflorate, avem o şansă? În speranţa că voi reuşi să "seduc" mult aşteptatul anotimp, am

O vorbă din bătrâni spune că: "nu se face primăvară cu o floare". Dar cu o pereche de sandale înflorate, avem o şansă? În speranţa că voi reuşi să "seduc" mult aşteptatul anotimp, am ales pentru postarea de azi nişte modele de pantofi înfloraţi.


Şi nu orice fel de pantofi, ci modele foarte frumos colorate care, cu siguranţă, vor atrage toate privirile. Iar aici vorbesc despre sandalele Dolce&Gabbana pentru sezonul primăvară-vară 2013. Cred că aceste modele fac parte din acea categorie de pantofi pe care nu-i poţi uita (indiferent că îţi plac sau nu).

Cu platformă, colorate şi frumos pictate cu flori, aceste sandale nu au cum să treacă neobservate.

Şi chiar dacă la prima vedere par prea încărcate, la o privire mai atentă descoperi o armonie perfectă între culori, desene şi materiale. O combinaţie pe care Dolce&Gabbana au transformat-o într-o semnătură proprie.

Le văd perfect la o pereche de skinny jeans şi un tricou simplu sau chiar la pantaloni scurţi şi o ie românească. Ţie îţi plac? Ai purta astfel de platforme?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod