Premii in lumea modei

Peste 3000 de mape de creatie. Un juriu cu specialisti in ale modei,dar si ale televiziunii. O veche prietena a modei, Doina Levintza. Olocatie cu greutate, Institutul Francez.

Pe scurt, a cincea editie a premierii tinerelor talente. Ultima editiea avut loc inainte de desfasurarea Saptamanii Modei de la Iasi, iarcastigatoarea de atunci si-a prezentat colectia pe podiumul de la Iasi.Cea care a obtinut locul intai de aceasta data, Natalia Simona Udrea,isi va prezenta colectia castigatoare la Saptamana Modei la Bucuresti.



Designerul Doian Levintza, cea care a pus bazele acestui eveniment,declara ca i-a fost destul de greu sa aleaga castigatorii, din numaruldestul mare de participanti. Asa cum spuneam, au fost peste 3000 de mape,mult mai multe decat la celelalte editii, tinerii foarte talentati. Aufost prezente, pe langa haine si bijuterii create de Zvanca Mihaela,care a obtinut una dintre mentiuni, si incaltaminte, creata de AdinaAnca. Castigatorii vor fi sprijiniti de Doina Levintza pentru a-sidesavarsi colectiile in atelierele sale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod