Vedete cu si fara stil la premiile Emmy

Una dintre cele mai asteptate seri, decernarea premiilor Emmy. De noipentru a-i vedea pe cei mai buni. De ei, pentru a-si aduna laurii. Dedesignerii ce stau cu inima stransa pentru a vedea cine opteaza pentrucreatiile lor. Si din nou de noi. De data asta pentru a vedea vedete custil si vedete lipsite de stil.

Cu stil...

Lin si sexi:
O stim din "Will & Grace", unde era mereu o prezenta plinade viata. De data aceasta a fost mai mult: si una plina de stil. DebraMessing a aparut eleganta, imbracata cu clasa si sigura pe sine, purtando rochie neagra semnata Michael Kors. Iar cerceii de diamant si buclelerazlete nu au facut decat sa-i accentueze eleganta.

Doamna sexi:
A trebuit sa ridice stacheta destul de sus de dataasta. Cu Sarah Jessica Parker ramasa acasa asteptand sa nasca, cu incao colega insarcinata, Kristin Davis nu avea voie sa dezamageasca. Si nua facut-o. Cu rochia lunga purtand semnatura Badgley Mischka, mulata petoate formele, nu a fost altfel decat o doamna foarte sexi atunci canda pasit pe vestitul covor rosu.

Aur pentru castigatori:
Jennifer Aniston, care a castigat premiulpentru cea mai buna actrita intr-un serial de comedie a fost pur sisimplu stralucitoare. Bronzul, buclele si esarfa asortata au completatimaginea unui star invingator. Si bineinteles nelipsitul accesoriu:sotul Brad Pitt.

Culoare intensa:
Probail ca a schimbat atatea tinute saptamanal pentrufilmul Alias incat a vrut ceva nou acum. Nimic din ce a purtat pana acumnu se compara cu cea ce a purtat Jennifer Garner in seara premiilor Emmy:o rochie asimetrica, completata de colierul de diamant si de machiajulcat se poate de simplu.

Frumusete stralucitoare:
Se spune ca femeia insarcinata estemult mai frumoasa, mai stralucitaore. Nici Cynthia Nixon nu faceexceptie. Cunoscuta din serialul "The Sex and the City", Cynthia a aratatminunat in rochia rosie, cu machiajul aproape natural si cu accesoriileaurii.


Fara stil...

Jungla cu covor:
Paula Abdul, pare mai degraba venita sau pregatita pentrua merge undeva in jungla cu rochia neagra purtand semnatura lui NicoleBakti. Oricum nimic mai nepotrivit pentru covorul rosu pe care a pasit.

Regina incorsetata:
Oprah Winfrey are o magie aparte atunci candvine vorba de spectacole si alte proiecte in care moda nu este delocimplicata. Poate de aceea a fost atat de lipsita de stil. Rochia cucorset pe care a ales-o la decernarea premiilor Emmy ar fi fost maipotrivita pentru un bal. Poate ca regina le duce lipsa...

Prietenul la nevoie:
Unde i-or fi fost prietenele din "Friends" canda avut nevoie de ele? Probabil ca ele nu i-au auzit strigarea, asa caamuzanta Courteney Cox Arquette s-a multumit doar cu o rochie potrivitamai mult pentru cocktail decat pentru un covor rosu cu atatea pretentii.

Sa tragem linia:
Elisha Cuthbert, la cei doar 24 de ani, nu prea a stiutde data aceasta unde sa traga linia. Rochia portocalie cu topul multprea ridicat nu se potrivea deloc cu fata ei micuta.

Prea obisnuit:
Heather Locklear, cunoscuta de obicei ca o prezentaincantatoare si plina de stil la marile decernari, a aparut de dataaceasta prea... obisnuita. Rochia neagra se potrivea pentru un cocktail,pentru o cina, ba chiar si pentru o intalnire romantica.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod