Care este stilul vedetei din tine?

Te-ai intrebat cumva vreodata care este de fapt slujba unei celebritati?Sarcina lor principala devine din ce in mai complicata pe zi ce trece. Nutrebuie doar sa ne faca sa ne simtim bine cand privim un film sau ascultamo melodie. Mai mult chiar, trebuie sa ne inspire atunci cand vine vorbade moda.

Insa nu toate. In timp ce unele au devenit demne de urmat, altele au cazutserios pe scara stilului. Iata cateva din starurile din prima categorie -cele demne de urmat. Care din stiluri te-ar inspira?

Victima modei
Cu bani mai multi sau mai putini, misiunea victimelor modei este dea purta hainele potrivite inaintea oricui. Fie ca este vorba de ogeanta Fendi, o jacheta Luella Bartley sau o pereche de sandale YSL,fara eticheta potrivita nu se poate iesi cu ele in public. Ii place sapoarte cat mai multe posibil, iar daca are si un copil, acesta devineaccesoriu, mai exact va purta aceleasi etichete ca si mama lui.
Imagine: Victoria Beckham, Victoria Hervey
Trebuie sa ai: un card pentru reduceri la Gucci

Inocenta
Soseste la premiere in rochii decoltate, asortate cu coleire ce-i scotin evidenta gatul delicat.Simple, dar interesante, hainele par prea mari pentru ea, dar orice fatainocenta ascunde un caracter puternic.
Imagine: Natalie Portman, Kate Beckinsale
Trebuie sa ai: piele superba

Imbracata sic
Negrul este culoarea predominanta in garderoba, tapata pe ici pe colocu gri, argintiu si alb.
Mereu stie ce i se potriveste pentru fiecare ocazie in parte si se imbracaca atare. Are cativa designeri favoriti - YSL, Helmut Lang, Chanel -dar isi schimba rar stilul in functie de tendintele modei. Mai degrabaii place sa-si cultive propriul stil care sa fie admirat de femeile dinintreaga lume.
Imagine: Nicole Kidman, Juliette Binoche
Trebuie sa ai: o rochie neagra

Frumoasa zeita
Tine cu tot dinadinsul sa pastreze imaginea de zeita a Hollywood-ului. Deaceea are mereu grija sa nu fie fotografiata fara rujul rosu, ochelariinegrii si parul bine aranjat.
Stilul ei se ridica la mare rang, fiind unul dintre cele mai elegantesi opteaza numai pentru numele marilor designeri.Prietenii nu mai putin celebri de la Hollywood sunt accesoriile potrivitepentru orice ocazie.
Imagine: Liz Hurley, Catherine Zeta Jones
Trebuie sa ai: un decolteau fabulos
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod