Tendintele in costume de baie pentru vara 2005

Fie ca lenevesti pe marginea unei piscine in mijlocul orasului sau pe o plaja torida din Miami sau Mamaia, un lucru iti este vital: costumul de baie. Mergi la cumparaturi cu "temele" facute si studiaza tenditele recomandate de marile case de moda in acesta vara pentru "vestimentaia de plaja".

Clasicul costum din doua piese



Cu sutien cu sau fara cupe, cu sau fara bretele si cu slip de toate dimensiunile, costumul de baie din doua piese inca face furori pe podiumurile internationale. Designerii suplimenteaza aceasta "reteta clasica" a succesului pe plaja cu ajutorul a diferie accesorii precum volanasele sau cataramele.

Mini-bikini



Bikinii sunt foarte sexy... mai mult descopera decat acopera si de aceea sunt un element esential pentru situatiile in care vrei sa atragi atentia, si de ce nu... cand vrei sa te bronzezi pe portiuni mai mari de piele. Iar daca ai fesele lucrate din greu la sala, nu ai de ce sa-ti refuzi nici chiar un bikini-string.

Boxerul



Slipul sub forma de boxer, cu toate ca e inspirat din lenjeria masculina sau cea a bunicelor, poate deveni o piesa irezistibila a costumui tau de baie. Boxerul iti rotunjeste posteriorul si in plus, iti poate "camufla" eventualele impefectiuni ale pielii.

Demi-boxerul



Daca ai abdomenul plat si soldurile late, un demi-boxer te poate face sa arati precum o sirena. De asemenea, niste coapse mai proeminente pot fi puse in evindeta de acest model de slip.

Costumul "dintr-o bucata"



Nu poti sa gresesti cand alegi costumul intreg. Ascunde intr-un mod uimitor tot ceea ce nu vrei sa arati si iti ofera o flexibilitate deosebita. Avantajeaza orice tip de corp si daca ii atasezi o pereche de pantaloni scurti pe deasupra, poti sa pornesti spre terase.

Costumul intreg, retro



Daca ravneai la costumele de baie purtate de Grace Kelly sau Marilyn Monroe in filmele clasice, afla ca in acest an sunt la moda costumele de baie retro, intregi si cu slipul stil boxer. In acest costum nu poti obine un bronz de invidiat, dar poti arata precum un star de cinema.

Decupaje indraznete



Costumele cu decupaje adanci, indraznete, sunt recomandate persoanelor care sunt foarte sigure pe puterea lor de seductie. In acest costum te poti bronza "in dungi", insa merita riscul daca mergi o petrecere pe malul piscinei, deoarece vei fi "senzatia serii".

Culori "tari"



Costumele de baie ale acestui an sunt pictate in culori pastelate sau acide, metalizate sau mate si au printuri florale sau animale, in cunoscutul stil "boho". Stilistii recomanda ca nuanta costumului de baie sa fie complementara cu bronzul tau.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod