Deliciul unei nopti de vara

Este momentul vacantelor de neuitat, al visarii, al exotismului si al romantismului incurabil. Combina aceste ingrediente delicioase pentru a obtine cocktailul perfect al unei nopti de vara "eterne"... mai ceva ca in filme... si condimenteaza-l cu lenjerie intima sexy, feminina, irezistibila.

Un plus de exotism



Daca te tenteaza ideea unei vacante pline de neprevazut, alege-ti ca "partener de drum" lenjeria Etam, care ofera o gama difersificata de culori flamboaiante sau clasice, croite in modele inedite. Sutienele demi-cup, cu sau fara sustinere, iti vor pune in evidenta maximul potential al decolteului tau iar bikini string sau boxerii, decorati cu detalii exotice, iti vor incita cu siguranta pofta de aventura.

Seductie si versatilitate



Linia de lenjerie intima ID Sarrieri pentru sezonul primavara/vara este somptuasa, eleganta, moderna si sic. Colectia se contureaza in jurul nuantelor de caramel, fildes, cafeniu si auriu, cu accente de piersica si cireasa. Sunt propuse contrastele dintre mat si stralucitor, transparent si opac, pastel si culori intense. Feminitatea si senzualitatea sunt transpuse prin satin diafan, matase Chantilly si broderii stilizate.

Eleganta detaliului



Triumph iti propune in aceasta vara sa triumfezi in orice domeniu, ajutata de confortul si subtilitatea modelelor de lenjerie intima. Seturile de lenjerie imbogatite cu panglici si volanase iti vor conferi o alura feminina si irezistibila, iar modelele minimaliste te vor face sa te simti in largul tau in orice situatie. Sutienul fara bretele arata excelent asortat unei rochii foarte decoltate, iar boxerii cu croiala adaptata formelor tale sunt ideali pentru pantalonii scurti.

Magia luxului



Lenjeria La Perla captureaza esenta seductiei combinand un look simplu ce variaza intre "sportiva" si "intelectuala", cu accente de feminitate pura. Dantela, matasea naturala si cristalele imprimate, pigmenteaza in modelele de sutiene, bikini si baby-doll-uri, magia luxului. La Perla se adreseaza femeii imprudent de erotice si surprinzator de rafinate.

Lejeritate fara compromisuri



Daca esti o fire activa si nu faci nici un compromis cand vine vorba de confort, Skiny iti propune ca noutati maioul cu bretea lata, care poate fi purtat atat ca lenjerie intima cat si ca "vestimentatie de zi" si sutienul cu push-up readaptat pentru a satisface exigentele femeii moderne. Sutienul gen bustiera se potriveste ca o manusa cu serile lungi de vara, iar slipul "intreg" iti ofera libertate de miscare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod