Stil pe plaja

Vara este undeva dupa colt si pandeste momentul potrivit pentru a trecela conducere. Si nu trebuie sa te prinda pe picior gresit. Am vorbitde ingrijirea pielii, am aflat ce trebuie sa facem pentru a scapa decelulita, acum sa vedem ce costume de baie sunt la moda. Aceasta estedoar introducerea in lumea costumelor de baie 2002, pentru ca saptamanaviitoare vom reveni cu un articol in care sa-ti prezentam costumele debaie ale designerilor si caselor de moda din Romania.

Blink



Costumele purtand semnatura Blink sunt fie in dungi sau din materialeinflorate, fie simple. Culorile folosite sunt de obicei vii, tineresti(roz, bleu), dar si clasicul negru impreuna cu o intreaga paleta degriuri.

Stilul "fata de pe coperta"



Se potrivesc aproape oricui. Sunt fie foarte sexy, fie clasice, pentrufemeile putin mai pudice. Culorile folosite sunt destul de diverse (bleu,roz, vernil) si nu putea lipsi vedeta acesti an: imitatia de piele. Asaca daca vrei sa ai un costum de baie precum pielea leopardului, veziaici cum ar arata.

Stilul Jamaican



Da, costumele sunt asa cum iti imaginai: numai bune de mers in Jamaicacu ele. Si daca nu poti anul acesta, atunci pe orice plaja te vei aflate vei simti mai "exotica": viu colorate si foarte sexy sunt potrivitemai ales daca ai de gand sa pleci singura la mare...

Stilul Ritchie



Designer-ul lor se numeste Ritchie si a fost destul de inspirat atuncicand a creat aceste costume: sunt si foarte sexy dar si serioase, cusutien foarte decoltat sau mai conservator, viu colorate sau putin maitemperate.

Stilul "de seara"



Da, suna putin mai ciudat: costume de baie pentru seara. E, dar nu ti-arplacea sa te prinda apusul soarelui pe malul marii? Sunt la fel ca oricealte costume, numai ca li s-a mai adaugat fie o palariuta de paie, fieuna crosetata, un maiou in loc de sutien sau o fustita scurta in loc declasicul slip.

Stilul "ujena"



Din aceasta categorie sunt si costumele care se pare ca fac "valuri" inacest sezon: cele crosetate. Sunt albe, rosii, gri sau crem, iar daca aisi o bunicuta priceputa in ale crosetei nu mai astepta si fura modelul!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod