Costumul de baie potrivit tie

Fiecare designer se straduieste ca in fiecare vara sa aduca ceva nou inlinia costumelor de baie. Ai atat de multe piese din care sa alegi varaasta si iti este greu sa iei o decizie! Oare ce slip ti se potriveste? Darsutienul? Ca sa nu mai vorbim de imprimeuri!

Asa cum garderoba ne-o alegem in functie de stil si nu in ultimul randde forma corpului, la fel se intampla si cu garderoba pentru plaja, maiexact costumul sau costumele de baie care trebuie sa ascunda defectelesi sa scoata in evidenta partile perfecte ale corpului.

Ne-am consultat si cu domnul Daniel Ion, Sales Manager al firmei O'BraianPromotion (care comercializeaza produsele Skiny in Romania): "Celor caredoresc sa-si ridice sanii si acolo, pe plaja, le recomand sutienelepush-up, iar celor care vor sa scoata in evidenta sanii frumosi pe careii au, le recomand sutienele triangle - cele ce se muleaza pe formasanului.
Daca vor sa fie senzuale, sa apeleze atunci la maiourile cubretelute, cele care sunt <si si, nici nici, intre si intre>. In cazulslipului, se poate merge de la string pana la pantalonul scurt".

Pentru a ascude fundul: slipul cu talie joasa sau cel plin iti va acoperiin intregime fundul, dar ai grija sa alegi o culoare nu foarte socanta,ca iti va accentua si mai mult ceea ce tu vrei sa ascunzi.

Pentru un corp atletic: ai grija sa alegi ceva foarte feminin. Opteazapentru piese cat mai deschise la culoare si cat mai sexy, ceva caresa-ti scoata in evidenta abdomenul plat.

Pentru a parea mai slaba: Alege imprimeuri care atrag atentia asuprastomacului, cum ar fi cele cu dungi.

Pentru picioare cat mai lungi: Pentru a-ti accentua picioarele, alegeun slip cat mai inalt, care va scoate in evidenta fiecare centimetru alpiciorului tau.

Pentru a acoperi abdomenul: alege costume de baie intregi, care voracoperi zona cu pricina.
Evita materialale uni, ca te vor face sa parimai plinuta.

Pentru a deghiza coapsele "generoase": Un slip care are o fustita atasatate va ajuta mult sa deghizezi coapsele nu tocmai perfecte. Si poti stafara grija: inoti fara probleme cu o astfel de costumatie.

Pentru a-ti ingusta umerii: daca vei incrucisa baretele sutienului pespate, umerii tai vor parea mai ingusti.

Pentru a parea mai inalta: un sutien cat mai sumar te va ajuta - cu catte vei expune mai mult cu atat vei parea mai inalta. Si la slip se mergedupa acelasi principiu.

Pentru bronzul perfect: Pentru ca sa fii bronzata cat mai frumosalege costume din materiale usor perforate care sa permita soarelui sapatrunda.

Pentru a vedea selectia costumelor de baie ce se gasesc in Romania, facutade Eva pentru tine, acceseazahttp://www.eva.ro/moda/articol55.html
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Catalina pe 21 Iul 2008, 12:59
    Costume de baie 2008

    Cat despre costumele mentionate de Cristina, am multe retineri.... Parerea mea e ca nu se compara si pretul nu e prea departe cu toate ca acolo ei afiseaza niste reduceri......

    0
    0

  • Cristina pe 14 Iul 2008, 12:08
    eurofala e cam scump

    Intradevar costumele de baie de la eurfal arata bine dar sunt cam scumpe. Mi-am luat de la http://www.lenjerie-de-lux.ro/costume-de-baie/ .Sunt acesibile la pret si sunt foarte bune calitativ

    0
    0

  • Catalina pe 23 Iun 2008, 21:05
    Costume de baie

    Am vazut niste costume super, toate modelele posibile, pe www.eurofala.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod