Staruri in cizme

Pantalonii trei sferturi, suflecati sau bagati in cizme, constituie una dintre cele mai mai fierbinti tendinte ale sezonului rece, care se va prelungi si la inceputul primaverii. Pentru un plus de inspiratie si stil, admira si combinatiile mai mult sau mai putin indraznete formate din cizma si pantalon, prin prisma vedetelor.



Supermodelul Heidi Klum opteaza pentru o pereche de cizme negre din piele intoarsa ce se termina la nivelul genunchiului. Acest stil de cizma atrage atentia asupra picioarelor lungi si subtiri.



Kelly Rowland de la Destiny's Child este putin iesita din tiparul tendintelor din cauza cizmelor crem in stil de cow-boy... Insa acest lucru poate fi trecut cu vederea tinand cont ca este originara din Texas...



Niciodata nu pierde din vedere tendintele... care o avantajeaza - Jennifer Lopez opteaza pentru un look salbatic intregit de cizmele imblanite, vintage, dar teribil de sexy.



Cizmele albe, bufante si accesorizate cu capse alaturi de care se afiseaza Eve ne dau impresia ca aceasta cantareata hip-hop nu este intimidata deloc de moda. Ba mai mult, este in stare sa faca o demonstratie oricand.



Oare care este motivul pentru care Pamela Anderson a ales aceasta pereche uriasa de cizme de blana... Pentru a contrabalansa dimensiunea bustului sau pentru a fi la moda cu orice pret?



Model, actrita si (in general) un exemplu desavarsit de glamour, Carmen Electra a ales sa isi faca aparitia intr-o pereche de cizme maro alese cu gust si surprinzator de "casual" pentru look-ul cu care ne-a obisnuit.



Ciara, noua senzatie a muzicii hip-hop, a facut furori ajutata de o pereche de cizme bej din piele intoarsa si cu motive etnice.



Cameron Diaz este avantajata de moda pantalonului trei sferturi alaturat cizmei datorita staturii impozante, iar pentru a accentua acest fapt, ambele elemente sunt negre. Pentru un aer chic, actrita si-a asortat o palarie lila.



Cantareata pop Hilary Duff s-a afisat cu o pereche de cizme albe foarte comode, decorate cu blanita, pentru a oferi iluzia optica a unei glezne mai fine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod