Insuseste-ti un plus de stil!

Daca doresti sa-ti formezi un stil "semnatura", dar esti confuza din cauza nenumaratelor alternative, insuseste-ti un plus de stil cu ajutorul tendintelor sic preferate de vedete pentru aceast anotimp. O fusta care iti ascunde defectele si care te face sa te simti sigura pe tine, o funda plasata cu gust sau o culoare cu personalitate... si vei crea un impact puternic. Astfel te vei face remarcata... si poate chiar "de neuitat".

Un strop de turcoaz



Turcoazul este culoarea ideala pentru primavara... iti aminteste de cerul senin, de valurile marii, de safire sau de florile de "nu ma uita", insa nu sunt in prim-plan aceste asocieri in momentul in care iti alegi tinuta. Aceasta nuanta avantajeaza orice tip de piele, par sau iris, astfel incat poti fi seducatoare in turcoaz indiferent de coloritul cu care te-a inzestrat natura. Blonda cu ochi albastri precum Cristina Aguilera, blonda cu irisul verde asemenea protagonistei din "Titanic", bruneta sau mulatra... aceasta nuanta marina transforma orice femeie intr-o sirena.

O funda "bine plasata"



Vrei sa-ti pui in evidenta talia "de viespe", lucrata din greu la sala sau vrei sa camuflezi unele imperfectiuni? Fundele de toate marimile si culorile sunt "in voga" in acest sezon, pentru ca sunt un accesoriu ce denota rafinament si eleganta dar care poate fi in acelasi timp si foarte util. O funda rosie transforma rochie neagra si simpla a Claudiei Schiffer intr-o tinuta foarte sic, sau o funda la culoarea rochiei, cu textura satinata atrage atentia asupra curbelor corpului, mai ales daca esti inzestrata precum Halle Berry. Cate Blanchett distrage atentia de la talie catre ansamblu cu ajutorul funditei visinii, ce contrasteaza cu tinuta lemon.

Fusta a la Catherine Hepburn



Trebuie sa recunoastem ca fusta bogata, trei sferturi, este conceputa pentru ca femeia ce o poarta sa se simta frumoasa... Acest model, spre deosebire de fusta mini sau de cea trei sferturi mulata, ascunde cu usurinta un posterior generos, coapse masive, celulita si... multe altele... Nu stiu daca acesta este motivul pentru care Kylie Minogue, Gwen Stefani sau Kate Moss au ales sa adopte acest stil vestimentar specific anilor '50, insa ele arata minunat... asa cum poti arata si tu.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pria pe 28 Mai 2008, 14:03
    nustiu ce sa fac

    eu nu port fuste imi place mai mult timp hainele sportive din cauza ca am parul cret si pufos si-l prind coc pantaloni de culoare cafenie, si diferite bluzite ..am fuste frumoase, bluze ,rochii insa le port cind am o dispozitie de zece le imbrac dupaaia ma simt inconfortabil de parca as fi o mamie mie mi place sa ma uita la alte fete cum imbraca fute( stil cllasic..sexi) vreau si eu dar nu am curajul . Apoi eu ador stilul sportiv dar mai ratez si aici . nusti ce sa fac SFATUITIMA .AN1 64. 55KG. GROSIMEA TALIEI 63 E.CT DAR NUMAI STIL SPORTIV NU POT PURTA HAINE SEXI

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod