Silueta si costumele de baie

4. Solduri late

Daca nu sunt umeri lati, sunt solduri late. Cum o dai, tot nu e bine. Of, ce greu e cand esti femeie... Asadar, daca ai o problema cu soldurile tale, cea mai buna alegere pe care o poti face in materie de costume de baie este sa porti un chilot rascroit, acoperit de un pareo. In cazul tau, trebuie sa uiti de boxeri. Pentru partea de sus, trebuie sa alegi un sutien... magnific. Acesta va fi piesa de rezistenta a vestimentatiei tale.

5. Picioare scurte


Nu te incadrezi in categoria fetelor 90-60-90, iar picioarele tale nu sunt atat de lungi pe cat ti-ai dori? Nu-i problema, pentru ca poti alege un slip cu o croiala inalta si un decolteu amplu. Ca si imprimeu, poti opta pentru liniile verticale, pentru a pune accentul pe partea de sus.

6. Silueta foarte inalta

Acest tip de constitutie iti da posibilitatea sa porti aproape orice. La tine, limitele nu prea exista. Este de preferat sa alegi un costum de baie format din doua piese, eventual care sa aiba un imprimeu format din dungi orizontale.

7. Bust mare

Esti, in viziunea barbatilor, femeia ideala. Iata ce posibilitati ai in alegerea costumului de baie: sutienele trebuie sa aiba cupele formate, asa numitele balene. Ca si modalitate de prindere, este bine sa alegi sutienul care se leaga dupa gat cu doua bretele late. Fereste-te de accesorii, acestea nu se potrivesc in acest caz.

8. Burta

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta o femeie este asa numita burtica... Se pune asa de usor, dar se da jos atat de greu... Ei bine, daca nu ai reusit sa ajungi la aceasta performanta pana sa intri in concediu, solutia este costumul de baie intreg cu drapaj asimetric.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lidia pe 24 Mar 2009, 21:04
    macar uitati va la o femeie care are umari lati ce bine arataa!!!!!!!!!!!!!!

    nu sunt de acord ca e o imprefectiune sa ai umerii lati din contra

    1
    1

  • andreea pe 26 Iul 2008, 14:43
    am sanii mri ce costum ma avantajeaza

    si vreau sa slabesc si nu pot mai ales la burta.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod