Si ce daca nu ai masuri de manechin!

Ai incercat o sumedenie de diete de care ori nu te-ai tinut, ori nu au dat rezultate? Nu-i nicio problema, nu te intrista!
Ai incercat o sumedenie de diete de care ori nu te-ai tinut, ori nu au dat rezultate? Nu-i nicio problema, nu te intrista! Exista si pentru tine destule haine si modele pe care le poti purta, esential este sa iti stea bine si sa eviti acele tinute care avantajeaza doar persoanele suple. Deci, poti purta orice in afara de fusta foarte scurta, pantaloni scurti sau pana si topurile care-ti lasa buricul la vedere.

Uita in sifonier hainele largi, cu croiala dreapta, lipsite total de stil si feminitate. Nu iti mai repeta ca nu poti purta haine cu o croiala ce urmareste linia corpului pentru ca esti rotunjoara. Nu este adevarat. Important este sa gasesti masura potrivita si sa imbraci ceea ce iti place, stiind cum sa iti ascunzi defectele. Hainele pot fi largi, dar nu lalai.

Multe magazine au si linii pentru persoanele corpolente care incearca sa acopere cat mai multe stiluri. In primul rand, pentru a arata bine alege-ti materiale si croieli dragute, culori pe gustul tau si accesorii care ti se potrivesc. Pe scurt tot ce-ti trebuie pentru a te simti bine cu formele tale.


Iata cum te poti imbraca, in diverse ocazii.

Dupa-amiaza la cumparaturi


Cand mergi prin magazine trebuie sa fii cat mai practica, deci alege-ti o tinuta comoda. Pentru a fi pregatita de o dupa-amiaza de shooping ai nevoie de un look citadin, adica unul practic. Imbraca o pereche de pantaloni sport sau niste jeansi drepti. Sunt buni si pantalonii din in sau cei din tercot cu buzunare. Cand iti cumperi pantalonii, ai grija sa fie cu talia normala. In niciun caz, joasa. Nici cea inalta nu este indicata, fiind destinata persoanelor cu talia ingusta.

Poti alege o bluza dintr-un material fluid sau un tricou. Daca este racoare alege un trench cu croiala dreapta, largut si lejer. Evita jachetele cu cordon in talie si prefera-le pe cele mai lungute si mai largi, asemanatoare unei camasi. Pentru cumparaturi trebuie sa ai incaltari cat mai comode, asa ca evita tocurile. In functie de pantaloni, incalta o pereche de balerini sau una de tenisi. Ti se potriveste o geanta mai sport si mai mare.

Cina in oras


Pentru a avea o seara agreabila trebuie sa te simti in largul tau. Alege o rochie neagra pentru ca aceasta culoare subtiaza intotdeauna, indiferent de croiala.
In plus, rochia neagra este foarte potrivita pentru aceasta ocazie. Materialul trebuie sa fie fluid, pentru mai mult confort. De exemplu vascoza, in niciun caz din jerse. Croiala ei nu trebuie sa fie dreapta la poale, ci un pic evazata pentru a ascunde formele. Evita volanele si pliurile. Asorteaza-ti rochia cu o jacheta scurta din piele. Nu iesi niciodata la cina fara poseta. Poate fi plic, din piele neagra. Poti fi glamour daca porti o pereche de sandale metalizate, cu toc cui, dar nu foarte inalt. Iti fac piciorul sa para mai suplu. Lungimea rochie nu trebuie sa se opreasca deasupra genunchiului, dar nici sa ajunga la glezne. Accesorizeaz-o cu un lant si un pandantiv fin.

La birou                                                                                                  

                                                                                                                                                            
Se spune ca persoanele grasute nu pot purta alb? Nu este adevarat! Totul depinde de croiala. Odata ce probezi o pereche de pantaloni albi cu croiala dreapta si constati ca sunt masura ta si iti stau si bine, nu vei rezista sa ii achizitionezi.
Trebuie spus ca acestia sunt potriviti si pentru birou. Pentru a-ti ascunde soldurile alege o camasa mai lunguta din bumbac, cu un imprimeu alb-negru, care iti acopera imperfectiunile. Secretul consta in faptul ca, in acest caz, negrul trebuie sa predomine. Gulerul acestei bluze trebuie sa fie rotund pentru a subtia vizual bustul, iar ca si incaltaminte poti alege sandalele platforma.
 

Comentarii (30)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Victoria Plosceanu pe 4 Apr 2014, 13:23
    costum baiat 19 ani ,1,90 m inaltime 90kg, mas XXXL,pentru banchet absovire liceu

    Imi puteti prezenta cateva modele de costume elegante pentru fiul meu de 19 ani care are 1,90m inaltime,90 Kg, pentru balul de absolvire liceu.

    0
    0

  • iulian pe 22 Sep 2010, 15:02
    caut grasuta

    :-*bunaa fetelor care dintre voi e mai plinutza sa vb si cu mn pe privat v rog. pup v astept

    1
    0

  • coshtinootza1991 pe 13 Mai 2010, 15:14
    kg in plus

    am 19 ani ...si am tot incercat cure de slabit: fara paine..fara mancare dupa ora 18.00, totul fiert...dar in zadar...am 1,70 si aproape 85 kg...nu stiu ce sa mai fac...HELP ME..Ma gasiti si la id DOOLshe_coshtinootza

    1
    1

  • mina pe 2 Mar 2010, 10:47
    ehh

    am 1.65 si am 88kg ma simt foarte bine desi sunt plinuta forme am si mie bine nu inteleg de ce va tot straduiti sa slabiti asa multe kg mentinete nu manca mult si te vei simti bine ai incredere in tine si totul este bine am un copil desi am ramas cu multe kg in plus dupa ce am nascut dar ma simt foarte bine fetelor toate sunteti bine si frumoase doar trebuie sa aveti incredere in voi va pup

    1
    1

  • petra pe 11 Dec 2009, 21:09
    grasunul

    am 36 de ani si am 91 de kg inaltime 1.65 .imi place sa ma imbrac si eu in pas cu moda dar nu gasesc nimic(care sa imi placa sa-mi vina si sa-mi stea bine )as vrea si eu niste sfaturi pt seara si de zi .am slabit acum 2 ani dar m-am ingrasat din noi si mai mult .va multumec

    1
    0

  • Valentina pe 10 Iul 2009, 07:13
    Si pt emiluca

    Stii ce degeaba esti slaba daca pe interior esti oribila crede-ma.A fi grasa nu inseamna ca nu esti feminina.(pt emiluca) Eu nu stiu de unde si pana unde obsesia asta k a fi slaba e un model si ca asa e bine pt ca eu am colege slabe cu o groaza de boli.Degeaba sunt ele admirate ca pe interior mai au un pic si se golesc.A slabi si a fi obsedata de corpul tau denota faptul ca esti complexata si ca nu te accepti asa cum esti.Nu e nimeni perfect si asta e o realitate.A face miscare nu strica mai ales daca ai o viata sedentara,dar de aici si pana la a tine tot felul de diete mi se pare absurd.Am cunoscut destui tipi carora le-am placut si acuma sunt la a 2-a relatie seriosa si crede-ma ca nu ma detesta prietenul meu pt ca sunt plinuta ci ma iubeste asa cum sunt.(pt emiluca) mereu am fost dezinvolta si sigura pe mine si cu asta am atras barbatii...nu mi-am folosit fizicul sa-i atrag ci inteligenta...in general obsesia pt sala si diete e apanajul lipsei de inteligenta pt ca si barbatii care sunt plini de muschi sunt prosti de bubuie si e valabil si la femei aceeasi chestie.Daca nu te duce capu la altceva mai mult normal ca iti vei deica viata unor aparate.Eu sunt studenta la Medicina Veterinara si sincer mi se pare mult mai necesar sa fiu o tipa inteligenta si bine pregatita decat sa fac pe pausica sexy si proasta. Va pup pe toate si acceptati-va asa cum sunteti pt ca nimeni nu e perfect si rautati auzi si daca esti slaba si daca esti grasa...gura lumii numai cu pamant o acoperi deci nu are rost sa ne chinuim sa le inchidem gura.:))

    1
    1

  • MILICA pe 30 Iun 2009, 21:33
    Varsta a treia

    Nu stiu de ce ,pentru varsta a treia adica 58 de ani,nu gasim in magazine,o bluza moderna de o culoare pentru varsta noastra.Haine moderne si pentru noi.Nu gasim talia noastra,xxl sau chiar 2xl,mai moderne,rochite pentru noi ,talie mai mare etc...Se aduc din strainatate tot felul de chiciuri numai talie mica.De mult caut o bluza frumoasa alba,un material frumos,nu conteaza ca e mai scumpa dar sa fie un material bun,o bluza de vara ,matase naturala ,nu conteaza dar sa fie frumoasa,culoare pastel.

    5
    0

  • danutza pe 20 Iun 2009, 17:11
    in sfarsit fericita :x

    aqm vreo 2 luni greutatea mea era undeva la vreo 86 kg,iar aqm am 78 :x am slabit 8 kg in 2 luni ... sincer,nici mie nu-mi vine sa cred. am uitat sa mentzionez k am 1,71m ;) vreti sa stitzi secretul meu? ehh...bn...vi-l spun... LINDAXA 15mg ... asta e :) sunt niste pastile...se gasesc la farmacie...costa in jur d 80 ron...in cutie sunt 30 d pastile necesare pt o luna...se ia o pastila p zi :) altceva ce sa va mai zic :-?? dk vretzi mai multe informatii,datzi-mi un add la id dulcyk4tuning . v-am poopat! bafta!

    2
    0

  • mony pe 11 Mar 2009, 19:11
    :|

    buna Raluk as vrea sa stiu si eu cum se numeste `pilula de slabit`...ma gandesc ca are o denumire......eu am 1.65 si 59 kg....nu sunt foarte multumita de mine si de aceea as vrea sa incerc pilula de slabit daca tot ai spus ca e buna.....astept un raspuns.....ms mult :) va pup si nu uitati ca cel m-ai mult conteaza sufletul omului si nu neaparat kg!!

    2
    1

  • mihaela pe 6 Mar 2009, 13:14
    vreau sa fac scoala de modeling da sunt cam plinuta

    ce sfaturi imi dati am cam 1m60 si 60kg lz astept rasuns.

    0
    1

  • Raluk pe 21 Feb 2009, 10:00
    Paula

    Draga Paula...eu am 24 de ani si acum 2 ani m`am apucat de un regim de slabit, care a dat roade (am 1,58 si aveam 67 kg) ... si dupa 8 luni am ajuns la 50 kg. Am "uitat"de paine, dulciuri, prajeli si am mancat doar fiert, fript si iaurt degresat cu cereale...fructe si legume. Ideea e k dupa 1 an jumate am inceput sa ma ingras din nou...dar nu asa repede.Cand am vazut k sar de 5-6 kg in + am inceput sa iau din farmacii....Pilula de slabit. Pana acuma am luat doar 4 pastile...pot sa zic k da roade si asta....pur si simpul taie pofta de mancare...si cere foarte multa apa....deci pot sa zic k in viatza mea nu am baut atata apa intr`o zi - cam 3 litri / zi. Ideea e k trebuie sa mananci dimineata, apoi sa iei pastila si cam atat. Mie nu mi`a venit sa cred knd am observat k pur si simplu trece ziua si eu nu am mancat dekt de dimineata.:)

    0
    1

  • anca pe 19 Feb 2009, 17:10
    rochie

    Salut! In curand va fi banchetul pentru absolvirea facultatii si nu stiu ce rochie mi s-ar potrivi deoarece sunt cam grasuta(ca sa nu zic grasa):(. Sunt mica de inaltime , aproximativ 1,56 m si 75 de kilograme. Ce rochie credeti ca mi s-ar potrivi ? Daca se poate si o poza ca sa stiu. Va multumesc.

    4
    0

  • flory pe 11 Feb 2009, 11:08
    vreau un sfat

    eu am o problema cu vestimentatia:nu stiu cum sa asortez hainele ca sa imi puna in evidenta ceea ce trebuie,am 51kg si 1,56.nu as vrea sa supar pe mineni cand zic ca sunt grasa pt ca sunt alte pers care chiar au aceasta pb.nu imi gasesc o pereche de blugi care sa imi fie buni sunt prea lungi ori prea largi,sa ii cumpar si sa ii tai le stric croiala,ce ar trebui sa port ca sa ma avantajeze.va rog ajutati-ma

    2
    0

  • paula pe 31 Ian 2009, 02:20
    trebuie o fata sa arete fata nu "vaca"

    va rog sa i-mi scuzati limbajul de mai sus.a fost un fel de a spune.ma numesc paula.am 20 de ani.de 5 luni am venit in spania si de cand am venit(avand in vedere ca nu lucrez) mam ingrasat enorm.am 1,62 si 56 de kg.nu mai imi incape nici o pereche de blugi pe mine.bluzele subtirele pe corp acuma imi scot soldurile si burta imensa inafara.sunt disperata.ziua pot sa tin dieta(adica mananc doar salate si fructe)da cand vine seara mor de foame si nu ma pot abine sa nu ma bag in bucatarie sa mana c ciocolata sau ceva.ce pot sa fac.stau cu iubitul meu si mie rusine si sa mai fac dragoste cu el...sa nu vada cat sunt de grasa.AJUTATIMA VA ROG!!!apropo:vaca era pt.ca eu asa ma simt :-(( vam pupat si tot respectul

    2
    0

  • Beutza pe 7 Nov 2008, 13:47
    parerea mea

    Nu tot timpul conteaza cate kilograme ai sau ce inaltime ,dar de cele mai multe ori conteaza...pentru ca nu poate sa se ia o fata mai plinuta "ma duc la modeling" pentru ca nu peste tot se poate accepta sfatul meu este ... daca vreti sa ajungeti fotomodele si sunteti mai plinute incercati dieta :)

    1
    0

  • eclair pe 2 Nov 2008, 12:46
    diete

    o fi fost venus mai grasunica, dar era...zeita

    1
    1

  • flo pe 20 Oct 2008, 01:41
    un raspuns

    pentru emiluca....sa nu uitam ca grasimea este feminina...numai femeile au acel strat adipos mai la suprafata...ceea ce face usoara observarea imediata a celulitei...si vroiam sa mai zic ca venus,zeita frumusetii,era mai grasunica...

    2
    0

  • pisuk pe 19 Oct 2008, 10:59
    nush exact..

    treb sa ai 90 60 90.......... 90 bust 60 talie si 90 sa zicem pe romaneste fund.:D:D...sau soldurile treb sa aibe 90 ast un rasp:D

    0
    1

  • gabriherea pe 30 Sep 2008, 12:43
    despre silueta

    kilogramele in plus nu constituie o problema pana pe la 35 de ani .Dupa aceea a slabi este un test de vointa foarte greu iar rezultatele pot sa nu apara ori sunt de foarte scurta durata.Veti vedea ca DUPA ACEASTA VARSTA ,mananci din ce in ce mai putin(nu cred ca depasesc 1200 cal. pe zi) iar grasimile nu dispar sub nici o forma.

    1
    0

  • maryteiubeste pe 29 Sep 2008, 16:50
    retix

    buna eu am 72 de km acum un an am venit in spania pt ca aici am vrut sa dau bacul si sa continui studiile am venit in spania cu 51 de km acum am 72 de km sa stii ca o sa iti gasesti rochi superbe eu am fost nasa la o fetita si mi-am gasit o rochie superba rosie care nu ma face grasa daca vrei iti pot trimite un mail cu poza cu rochia mea scriemi pe maryteiubeste@yahoo.com

    0
    1

  • Deeiutza pe 28 Sep 2008, 11:45
    Astept un sfat

    Am 1,59 si 55 de kg si as vrea sa stiu ce imi poti recomanda, avand in vedere ca sunt micuta de inaltime si am nevoie de costumatii cat de cat elegante si incaltaminte fara platforma (nu imi plac deloc) poate un toculet micut. Te rog mult. Astept raspuns :)

    1
    0

  • sagetatoareaalba pe 20 Sep 2008, 21:34
    Si ce daca nu ai masuri de manechin

    ...este o mare problema, credeti-ma! Magazinele sunt ticsite cu imbracaminte pentru manechine! Iar daca ai nevoie chiar si de un banal pantalon (fie el sport sau stofa) nu gasesti. Daca e masura mare de imi vin pe solduri si pulpe, trebuie modificate ca am talia mica! Este dezastru sa faci cumparaturi pentru femei ca noi! Si nu ma consider obeza, nici bolnava (apropo de emiluca)! Ma simt bine asa la 1,70 cu 92 kg! Sunt o femeie happy, dar cand vine vb. de cumparaturi.......dezastru!

    1
    0

  • emiluca pe 16 Sep 2008, 11:19
    masuri de manechin!?

    Pentru a putea slabi, trebuie sa mananci in primul rand sanatos, sa respecti orele de masa, sa bei cel putin 2 l de apa si dupa ora 18 sa nu mai mananci decat niste morcovi cruzi. Trebuie sa uiti de ciocolata, prajituri si alte dulciuri. DIMINEATA: cereale integrale(grau, orz, ovaz, secara, etc.), cu putina miere de albine, 4 nuci,cateva stafide, totul amestecat cu lapte sau iaut. PRANZ: legume fierte putin, carne fiarta sau gratar, iar ca desert fructe, cu masura. SEARA: un ou fiert, branza de vaci, telemea cu rosii, ardei, ceapa sau praz, etc.. Intre mese s-ar putea sa va fie foame. Rontaiti morcovi ! ....si beti apa plata. Daca faceti si cateva exercitii de aerobic, cu atat mai bine. Veti arata excelent! E o minciuna sa spui ca arati bine oricum.Nu trebuie sa arati ca un manechin dar grasimea te face dizgratioasa si deloc feminina. Aveti de ales cum vreti sa aratati ! Doar persoanele bolnave au o scuza. Va doresc succes, eu am reusit si...am o gramada de ani.

    0
    2

  • retix pe 13 Sep 2008, 10:52
    am 70 de kg si nu pot purta o rochie

    am o nunta si nu stiu ce sa imi iau de imbracat am 70 de kg si eu zic ca sunt plinuta si sotul meu ma bate la cap sa imi aiu o rochie si eu nu vreau ca imi arata toate formele imi pot lua ce as putea sa imi pot lua?

    1
    0

  • mia19 pe 12 Sep 2008, 00:39
    Buna

    Livia cum ai ajuns sa slabesti? poate ne vinzi si noua niste ponturi:D:*

    1
    0

  • salagean alina pe 10 Sep 2008, 18:45
    parerea mea pers.

    Eu sunt de parere ca o fata nu trebuie sa arate ca un manechin pt.ca arata groaznic slabanoagele alea ce 90 .60. 90. si daca ai 80. 62. 90 ce? e op rostie sa ti cura de slabire sa areti ca un manechin

    1
    0

  • ana rusu pe 9 Sep 2008, 17:15
    Si ce daca tu nu sameni la altii

    Nu conteaza daca esti plinuta sau slaba principalul este ca inima ta este buna si ca tu esti fericita nu toti sutem ideali si nu toti semanam unul cu altul.principalul este sa te tii mindra gratioasa si tot tipul sa ingrijesti de tine atun tu te vei deosebi de celekalte fete.

    1
    1

  • livia pe 7 Sep 2008, 01:09
    parerea mea

    deci..eu consider ca nu neaparat trebuie s ai 90 60 90 ptca..hey oricine e frumos in felul lui.gras sau slab..eu am avut 78 de kg..si inca am o varsta frageda..si am reusit s ajung la 60 d kg...si inca..mai am speranta c o sa ajung la 55.so ...acum ma simt mult mai bne ca pot purta si alte haine.. si...nu ma mai simt asa obosita ..;;)

    1
    1

  • annik pe 2 Sep 2008, 13:57
    masuri de manechin

    da, cred ca persoana care a scris articolul considera o fata plinuta cea care are 51 de kg in loc de 48.iar sfaturile sunt destul de sibiline, vagi.Asteptam un articol mai convingator cu imagini mai sugestive, asa cum orice catalog de haine are imagini si pentru marimile +.Am 62 de kg la 1.62m, si daca ma imbrac cu o jacheta dreapta, fara cordon in talie voi arata de-a dreptul patrata.NJ articlol din care nu ramai cu nicio odee cl;ara despre ce as putea purta este inutil.Cele 10 sfaturi erau de fapt 3 care se repetau intre ele...

    0
    1

  • oana pe 1 Sep 2008, 22:53
    cate kg au persoanele astea plinute?

    Pentru ca eu sunt plinuta si nu ma pot folosi prea bine de sfaturile astea. Cred ca sunt pentru fete foarte usor supraponderale, care au poate 3-5 kg in plus. Ce poti recomanda pentru mine? Am 1.70 si 90 kg.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod