Rochii de Revelion - Ce să porți pentru Revelionul 2019

O ținută perfectă pentru Revelion se pregătește din timp. Iar dacă vrei să găsești rochia ideală pentru noaptea dintre ani, trebuie să știi ce modele se poartă anul acesta.
Ca de fiecare dată, strălucirea domină ținutele de petrecere. Rochiile acoperite cu paiete, cele din materiale cu o strălucire metalică sau piesele din satin cu aspect prețios se numără printre trendurile majore de care să ții cont atunci când îți pregătești ținuta în care vei întâmpina noul an. Nu uita, de asemenea, să adaptezi look-ul în funcție de locul în care vei petrece Revelionul. Pentru o petrecere într-un local elegant și sofisticat, alege o rochie lungă, feminină. Rochiile scurte și cu modele îndrăznețe sunt mai potrivite pentru un party în club sau alături de prieteni.

Iată ce rochii de Revelion să alegi pentru 2019:


Rochii acoperite cu paiete

Bineînțeles, rochiile acoperite integral cu paiete sunt întotdeauna cap de afiș pentru petrecerile de Revelion. Îți oferă strălucirea necesară pentru a arăta fabulos la petrecerea de Anul Nou.
Modelele pe care să le alegi variază mult și poți alege orice stil, în funcție de preferințele tale. Nu vei da greș cu nuanțele clasice de auriu, argintiu sau cupru, dar anul acesta se poartă auriul rose sau paietele în culori ceva mai îndrăznețe precum verde jad, galben intens, roz pal, albastru cobalt etc.

Rochie în nuanțe metalice

În afara paietelor, mai poți încerca un alt stil ce îți oferă o strălucire spectaculoasă pentru petrecerea de Revelion. Este vorba despre rochiile realizate din materiale în nuanțe metalice, cu o strălucire intensă. Cele de tip vinil, cu un luciu intens, dar și materialele cu o strălucire sidefată arată deosebit și îți oferă un look modern și nonconformist. Astfel de rochii sunt excelente pentru petrecerile informale, având un aer tineresc și original.

Rochie de culoare roz intens

Creatorii de modă a propus pentru sezonul acesta o mulțime de piese vestimentare în nuanțe puternice de roz. Spre desoebire de anul trecut, când rozul pal a fost cel care a dominat lumea modei, pentru toamnă-iarnă 2018/2019, designerii au adus pe podium creații în tonuri puternice de roz.
Vedetele le-au urmat exemplu și au inclus astfel de rochii în ținutele lor pentru evenimentele de pe covorul roșu. De exemplu, Jennifer Lopez a ales o rochie de culoare roz intens pentru Gala American Music Award și a atras fără îndoială toate privirile. 

Rochii din satin

Rochiile din satin se mențin în tendințe de câțiva ani, dar modelele pe care să le încerci anul acesta sunt diferite față de cele care s-au purtat în anii trecuți. Detaliile interesante precum bretelele din dantelă, fusta asimetrică sau decolteul cu un model interesant sunt cele care definesc stilul acestui an. De asemenea, uită de rochia neagră din satin care a dominat anii trecuți și optează pentru tonuri vibrante care amintesc de culorile luminoase ale pietrelor prețioase, fie că alegi verde smarald, roșu rubin, albastru safir sau nuanțe intense de galben, mov, lila.

Rochia cu imprimeu abstract

Imprimeul tie-dye, realizat prin suprapunerea mai multor culori, este unul dintre modelele pe care le vei putea observa tot mai des în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019. Nu doar piesele vestimentare de zi arată interesant în această variantă ce include imprimeu multicolor, ci și rochiile elegante de seară.
Alege rochiile din materiale cu un aspect prețios, așa cum este satinul sau pe cele acoperite cu paiete

Rochii în stilul anilor '80-'90

Tranziția dintre anii '80 și anii '90 a fost una memorabilă inclusiv în lumea modei. Rochiile cu umeri accentuați, cele cu funde masive, umerii goi sau rochiile mini strânse pe corp sunt doar câteva dintre piesele emblematice ale acelei perioade. Asortează-le cu botine cu toc mic și subțire, de tip kitten sau cu botine până la glezne reprezentative pentru acei ani. Rezultatul va fi o ținută cu un aer retro, perfectă pentru petrecerea de Revelion.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod