Pregateste-ti garderoba pentru concediu!

Pe masura ce timpul trece si anotimpul calduros isi face tot mai simtita prezenta, se apropie si mult asteptatul concediu, la care te-ai gandit pe tot parcursul anului. Ce inseamna acest lucru? In primul rand... bagaje! Adevarul este ca ne gandim cu nerabdare si emotie la momentul in care ne vom pregati valiza. Dar ce va cuprinde aceasta? Ai ghicit - cred ca se impune o reimprospatare a garderobei, prin adaugarea unor piese vestimentare si accesorii care stralucesc (la propriu si la figurat) in tendintele sezonului actual.

Pune-te in valoare...

... Imbracand o rochie subire, de matase, brodata manual cu boboci de trandafir si incinsa in talie cu o esarfa de satin, de culoare turcoaz. Se va potrivi atat de bine serilor de vara, petrecute la o terasa de pe malul marii...

Straluceste din cap pana in picioare!

Culorile vii, stralucitoare, sunt elementul cheie al acestui sezon - asadar, aceste sandale in nuanta zmeurie sunt exact ceea ce iti trebuie pentru a-ti completa tinuta. Sunt confortabile si le pui cel mai bine in valoare cu o rochie mai scurta, pana deasupra genunchilor.

Daca esti mai nonconformista...

Este adevarat, nu oricine are curajul de a purta un astfel de body - insa, trebuie sa recunosti, se merita! Ce poate fi mai "chic" si, in acelasi timp, mai natural decat o astfel de piesa vestimentara?

Mica, mica, dar... practica!

Se stie ca, in vara aceasta, sunt moderne accesoriile supradimensionate si posetele nu fac exceptie de la aceasta regula. Este unul dintre motivele pentru care aceasta piesa nu-ti lipseste din garderoba, nu-i asa? Pentru plimbarile de seara insa, ori pentru a participa la un cocktail, ar fi de preferat sa ai o poseta din piele, micuta, dar foarte usor de purtat si comoda.

Aurul se mentine pe pozitii

Aproape orice tinuta poate fi "innobilata" cu ajutorul acestui lantisor de aur - singura conditie fiind ca acesta sa fie unica bijuterie pe care o porti.

"Subtirica la mijloc"...

Centurile sunt foarte moderne in aceasta vara, indiferent de grosime, material, ori daca au sau nu catarama (daca au, aceasta trebuie sa fie cat mai mare si cat mai ornamentala).

"La carma!"

Nu te-ai inselat: in vara aceasta sunt foarte moderne piesele vestimentare inspirate de uniformele marinarilor. Poarta aceasta bluza cu fuste conice, de culoare bleumarin sau alb, ori cu jeans.

Traieste la inaltime!

Incaltamintea cu talpa groasa nu s-a demodat deloc - ba dimpotriva si din fericire, am putea spune. Sunt feminini, confortabili si creeaza impresia vizuala de picior mai lung fara a te supune chinurilor inerente purtarii unor pantofi cu tocul inalt si subtire.

Imprimeuri vesele, care te individualizeaza

Dupa anotimpul rece, in care ne-am "sufocat" in haine groase si in nuante clasice (un pic terne, nu-i asa?), avem "unda verde" la materiale cu imprimeuri in culori vesele si modele cat mai deosebite. Topul acesta din matase poate fi purtat atat cu jeans, pentru o tinuta mai sportiva, cat si cu o fusta de matase, daca vrei sa fii eleganta.

Dar daca ploua?

Oricat de cald ar fi, este imposibil sa nu ploua si sa nu fie si zile mai racoroase. Pentru astfel de cazuri, cardiganul nu trebuie sa-ti lipseasca. Ar fi si culmea sa racesti tocmai acum...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod