Cu ce te incalti in vacanta?

Atunci cand te pregatesti sa pleci in concediu, esti preocupata in primul rand de garderoba (nu de alta, dar destinatia de vacanta ai ales-o demult). Dupa ce ti-ai ales piesele vestimentare si accesoriile aferente, a venit randul incaltamintei. Aceasta ar trebui sa indeplineasca doua criterii esentiale: sa fie fie comoda si moderna. Bun, sa presupunem ca ai rezolvat aceasta problema...

Insa, in ipoteza ca ai suficient loc in valiza - si daca nu ai, iti faci, nu?), ti-ai dori sa-ti iei cam doua-trei perechi, pentru ca vrei sa fii pregatita pentru orice situatie: plimbari, eventuale petreceri elegante, poate o partida de tenis sau o iesire cu bicicleta.
Asadar, ce vei alege?

Sandalele "platforma" sunt printre cele mai agreate modele de incaltaminte ale acestei veri. Poti alege dintr-o varietate de modele si culori, in functie de vestimentatie. Chiar daca esti tentata sa optezi pentru unele cu talpa foarte inalta, este de preferat sa nu faci acest lucru - criteriul de comoditate nu ar mai fi, probabil, indeplinit.

Daca esti invitata la restaurant sau la o petrecere ceva mai pretentioasa, asorteaza, la rochia vaporoasa din matase (este una dintre cele mai bune alegeri in acest sezon, daca tot a venit vorba), o pereche de sandale din piele aurita, avand tocul inalt si subtire.


Balerinii sunt inca moderni, confortabili, simpatici si disponibili intr-o multime de culori si asocieri de nuante. este adevarat ca nu se mai regasesc in "linia intai" a tendintelor din acest sezon, dar sunt, in continuare, in voga si nu ar trebui sa-i lasi acasa. (Daca picioarele tale vor suferi a doua zi dupa petrecerea unde ai purtat sandalele acelea cu tocul inalt, le vei fi foarte recunoscatoare balerinilor!). Vei avea de unde alege, majoritatea fiind accesorizati cu diferite fundite si floricele, in acord cu tendintele sezonului in curs.


In cazul in care nu mai vrei pur si simplu sa mergi cu sandalele gen "platforma", iar de balerini te-ai plictisit, alege unele inspirate, parca, din pelicula "Gladiatorul"; sunt o alternativa excelenta si chiar nu-mi pot imagina ceva mai confortabil. Alege unele din piele aurita, eventual si cu o floare (vei mai gasi unele cu broderii, fluturasi, fundite, si asa mai departe).

Ei bine, cu ce ai sa te incalti daca prietenii te invita la o partida de tenis? In lipsa de altceva, cu sandale, insa n-ar fi deloc potrivit.
Adidasii n-ar trebui sa lipseasca niciodata atunci cand pleci in vacanta. Nu este vorba numai de aspectul care tine de confort si de latura practica - dar trebuie sa recunosti ca sunt chiar simpatici!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod