Barometrul tendintelor acestei veri

In mare masura, esti la curent cu tendintele cele mai recente pentru sezonul actual. Cu toate acestea insa, mai sunt cateva aspecte de care este bine sa tii cont, mai ales in ceea ce priveste piesele vestimentare la care ar trebui sa renunti, precum si cateva precizari referitoare la accesoriile in voga ale momentului.

Iubim... imprimeurile mari si viu colorate

Asa cum dupa cum cu siguranta stii deja, in vara aceasta toate accesoriile sunt supradimensionate: posete, ochelari de soare, bijuterii - cu cat sunt mai mari si, dupa caz, mai viu colorate, cu atat sunt mai moderne.
Aceasta regula nu ar fi putut sa aiba exceptie nici in ceea ce priveste imprimeurile - nuante vii, foarte intense si contrastante. Sunt de preferat imprimeuri florale, cu modele orientale sau figuri geometrice.

Ne sunt dragi... nuantele pastelate

Daca nu agreezi culorile puternice, ai o alternativa pe cat de moderna, pe atat de romantica si atragatoare: rochii, camisole si topuri din materiale vaporoase, in culori pastelate: tonuri de roz, bleu, vernil, lila sau galben deschis sunt numai cateva dintre optiunile pe care le ai la dispozitie.


Ne place... parul prins in coada

Pentru perioada fierbinte - care deja a inceput - iata un model de coafura lejera si, in acelasi timp, foarte moderna: prinde-ti parul in crestet, orientandu-l fie in partea dreapta, fie in stanga. Depinde unde obisnuiesti sa-ti faci cararea: coada ar trebui sa fie in partea opusa acesteia.

Ramas bun... pantalonilor de piele

Kate Moss a fost fotografiata recent, purtand o pereche de pantaloni de piele, dar nu te lasa indusa in eroare de acest lucru. Aceasta piesa vestimentara trebuie sa dispara din garderoba ta.
Preferabil, definitiv. Au fost moderni candva, insa acum nu inspira altceva decat vulgaritate.

Adio... imprimeurilor cu simboluri ale echipelor participante la Cupa Mondiala de Fotbal

Tot e bine ca nu se intampla decat o data la patru ani. Chiar si asa insa... Tricouri, fuste, pantaloni, sepci - toate, cu simboluri si sigle ale echipelor care vor participa la Cupa Mondiala de Fotbal. Ei bine, pana aici. Intr-adevar, ne place fotbalul (doar nu degeaba i se spune "Sportul Rege"), dar, cu siguranta, putem gasi multe alte mijloace de a ne sustine echipa favorita decat acela de a ne imbraca in "uniforma".


Scapa de... margelele mari

Sa ne intelegem: intr-adevar, bijuteriile care se poarta in vara aceasta sunt mari - dar ne referim la pandantive, nu la margele cat nuca. Este de dorit ca o femeie sa inspire delicatete - si numai acest lucru nu il face, daca poarta asemenea accesorii. Ca sa nu mai spunem ca nu mai sunt moderne... de foarte mult timp!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod