O rochie neagra si trei tinute festive

Sezonul petrecerilor este atat de aproape, incat se poate spune ca a devenit palpabil. Te gandesti nu numai ce tinute si ce accesorii vei alege, dar si la faptul ca, prin forta imprejurarilor, te vei afla in situatia de a face slalom printre invitatii, petreceri, reuniuni...

Dar nu te poti plange, doar stiai ca asa se va intampla si in plus, e minunat. Vestea (si mai) buna este ca ai si un aliat de nadejde: rochia neagra. Cu ajutorul ei, schimband doar accesoriile, vei straluci cu fiecare ocazie si vei da mereu impresia ca esti o alta persoana...

Pentru inceput, este bine de stiut ca rochia neagra ideala are cel mai simpla croiala, este de lungime medie si deci, poate fi accesorizata in fel si chip, fiind adecvata pentru orice ocazie si neconditionata de nici o imprejurare.

Asa dupa cum stii, in sezonul acesta regele absolut in materie de bijuterii (si de ce nu, vestimentatie) este auriul.
Iar asocierea negru-auriu confera un aer distins, imperial, am spune. Opteaza pentru o sanda platforma (foarte moderna), o bratara simpla si lata si un colier simplu, dar maiestuos. In functie de preferinte, poti purta si un inel frapant. Ai prins ideea: bijuterii putine, dar care nu prezinta nici un risc de a trece neobservate!

Dar poate ca-ti doresti o tinuta ceva mai simpla, nu atat de elaborata si pretentioasa precum cea anterioara. Tot rochia neagra este elemtntul principal, de data aceasta purtand pe deasupra o jacheta subtire.
Pentru un aspect "chic" si original, hazardeaza-te la o sapca baieteasca. Feminitatea ta nu va avea cu nimic de suferit, mai ales daca porti pantofi cu tocuri inalte...

Din atatea petreceri nu poate lipsi tocmai petrecerea de serviciu. O ocazie excelenta nu numai de a-ti cunoaste mai bine colegii, ci si de a socializa si cu unii pe care in timpul anului nu ai ocazia de a-i intalni foarte des. Dar este greu de trasat o linie de demarcatie intre serviciu si petrecere, si tocmai de aceea poti sta in dubii, intrebandu-te cum ar trebui sa te imbraci.
Credincioasa rochie neagra nu te lasa la nevoie. Poart-o peste un pulover in nuante aprinse, care creeaza un contrast agreabil cu negrul, nu uita de curea si cizmele cu tocul inalt sunt foarte potrivite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod