Modern, feminin si confortabil? Raspuns: pantalonii!

Nu incape nici o indoiala: pantalonii constituie "marea revenire" de pe catwalk in acest sezon. In anii anteriori, am purtat blugi sau, dupa caz, rochii ori fuste, si nici prin gand nu ne trecea sa ne imbracam cu pantaloni de stofa - decat cel mult in cazul in care alegeam un costum din doua piese, cu pantaloni. Ei bine, in toamna aceasta situatia s-a schimbat radical. Largi, stramti, avand croiala masculina sau feminina, pantalonii constituie o revelatie. Iar faptul ca sunt atat de comozi este un bonus...


Faptul ca pantalonii au revenit in actualitate nu este intamplator; in acest sezon se poarta vestimentatia "androgina" (vestele, sepcile, cravatele si camasile barbatesti au revenit si ele in tendinte, deloc intamplator). Bineinteles ca aceste piese nu pot fi completate decat de pantaloni, pentru a obtine efectul scontat.

Cum iti gasesti pantalonii potriviti?

"Cum adica, va trebui sa renunt la blugi?", te intrebi tu, cu ingrijorare. Adevarul este ca niciodata nu vom putea renunta la jeans dar, din fericire, nu va fi necesar.
Acestia nu se vor demoda niciodata, indiferent de evolutia tendintelor. Nu-ti spun decat sa-ti reorientezi investitiile spre pantalonii de stofa sau tweed, care pot sa-ti puna la fel de bine in valoare linia corpului.

Ce intelegem, de fapt, prin sintagma "pantaloni potriviti"? Rolul acestora este de a crea impresia vizuala de picioare mai lungi, iar silueta ta armonioasa este pusa in valoare inclusiv cu ajutorul taliei inalte. Pantalonii iti pot schimba nu numai infatisarea, ci si atitudinea, iar in ultima instanta, iti confera mai multa incredere in tine.


Poate ca, in prima faza, vei avea impresia ca pantalonii nu ti se potrivesc. Pe undeva este normal sa se intample astfel, din moment ce pana acum ai fost obisnuita sa porti blugi. Tine cont insa de faptul ca pantalonii de stofa pot sa sublinieze mai bine linia corpului.

Clasic sau nu?

In cazul in care esti adepta unei tinute "casual", poti sa optezi pentru pantaloni din material reiat. In ceea ce priveste culoarea acestora, in general nu exista restrictii, desi este de preferat sa alegi nuante neutre: diverse tonuri de maro, gri (una dintre culorile vedeta ale acestei toamne), bleumarin, verde inchis sau, de ce nu, chiar visiniu.
Incaltamintea trebuie sa fie aleasa astfel incat sa completeze tinuta: pantofii sau ghetele cu tocul inalt sunt raspunsul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod