O prezentare de moda mai neobisnuita

De ce o prezentare de moda mai neobisnuita? Am putea spune ca intr-unfel fiecare prezentare de moda este deosebita si neobisnuita.

Pe 5 noiembrie, la City Center, revista Auto Modial a serbat 6 ani deexistenta pe piata romaneasca. Si invitatii nu au fost numai iubitorii demasini ci si cei ai modei. Nume precum Catalin Botezatu, Catinca Roman,Wilhelmina Arz si case de moda precum Dada si Aquarius si-au prezentatcolectiile sezonului alaturi de masini.

Fiecare colectie a avut o masina ce o caracteriza sau, mai bine spus,fiecare masina trebuie condusa in hainele potrivite ei.

Modelele Casei Aquarius se pot plimba linistite cu Daewoo Tacuma.
ColectiaElf a Wilhelminei Arz a fost special facuta parca pentru micutul Smartiar Catinca Roman, cu o colectie inspirata din traditia egipteana,a ales Opelul Vectra. Casa Dada, pentru a carei colectie s-a folosit incea mai mare parte pielea, a ales un Ford Fiesta, iar Catalin Botezatu,cu o colectie eleganta si sofisticata s-a decis pentru BMW seria 7.

Manechinele au intrat usor in joc, prezentand hainele cu aceleasi miscariatat pe podium cat si in jurul masinilor. Putem spune ca a fost o paradaa masinilor combinata cu una a hainelor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod