De la birou la petrecere, cu stil

Este anotimpul petrecerilor si al... dilemelor. Cu ce sa ma imbracla petrecerea de la birou? Cum sa fac sa ma schimb rapid? Sa fiueleganta? Sexy? Moderna? Clasica?

Iar atunci cand iti petreci intreaga zi in hainele de serviciu, cum sate aranjezi pentru petrecere? Iata cateva idei ce te vor transformausor din fata serioasa de la birou in fata pe care toti ar vrea sa oaiba acasa la petrecerea de Craciun.

Fusta si sacoul sunt cele purtate in general de noi, femeile, labirou. Asa ca atunci cand dupa program trebuie sa mergi la o petrecerenu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa porti un top, niste incaltarimai elegante si o geanta de seara care sa fie accesoriul principal.

Daca vrei ceva mult mai modern, ce zici de inspiratii orientale? In acestsezon, hainele de inspiratie chinezeasca pot fi gasite oriunde.
De labluze, sacouri, fuste si kimonouri pana la genti, podoabe si incaltari.

O bluza tricotata, sexi, un top din satin prinsa dupa gat se potrivesc siele cu un costum - nu trebuie decat sa lasi jacheta la garderoba atuncicand mergi la bar sau restaurant.

Opteaza pentru bijuterii colorate daca porti un costum negru, sau negredaca porti un costum colorat. Poti avea in garderoba si o bluza ce lasaun umar gol. O vei putea purta la orice petrecere, indiferent de sezon,pentru a fi o prezenta deosebita seara.

Diferenta dintre hainele de zi si cele de seara este data demateriale.
Bumbacul, lana si stofa arata bine si sunt practice pentruzi, mai ales cand este vorba de mers la birou. Dar pentru noapte alegematerialele moi, catifea, satin, sifon in culori cat mai anormale:argintiu, auriu - de exemplu.

O bluza din catifea sau satin este o alternativa buna daca toata ziuaai purtat o camasa de bumbac.

Daca te avanti sa iei cu tine o rochie, nimic mai simplu decat sa teschimbi in ea, sa te machiezi si sa te incalti in ton cu ea. Nu mairamane decat sa pasesti pe ringul de dans.

Atunci cand mergi la petrecere dupa program nu vei dori sa cari dupatine o geanta prea mare plina cu hartii si carti.
Lasa gentile pline cuasa ceva la birou de data asta si pune lucrurile esentiale intr-o geantamicuta si eleganta, de seara.

Bijuteriile sunt o alta modalitate de a te pregati rapid pentrupetrecere. O bijuterie mare, de cele mai multe ori colorata, iti vaschimba complet imaginea.

O alta pereche de cercei, ceva pentru gat mare sau lat vor schimba,sau mai bine spus iti vor lumina chipul. Poti incerca si o esarfa dacanu ai timp sa schimbi camasa cu un top.

Apoi toate cele de mai sus mai au nevoie de luciu de buze din plin,o rapida aranjare a parului, parfumul preferat si esti gata pentru onoapte fabuloasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod