Kim Kardashian s-a îmbrăcat în bani: Vedeta a purtat o ținută acoperită integral cu dolari

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Ținutele purtate de obicei de Kim Kardashian costă zeci de mii de dolari. Dar zilele trecute, starleta a decis să facă un pas înainte și să poarte o ținută de "milioane".
Kim s-a îmbrăcat integral în piese vestimentare acoperite cu bancnote. 

Outfitul neobișnuit nu a fost ales la întâmplare. Straleta a organizat o petrecere tematică pentru una dintre prietenele sale care a făcut o tranzacție importantă.
"Ce faci atunci când prietena ta își vinde compania pentru câteva miliarde de dolari? Porți o ținută acoperită cu bani și îi organizezi o petrecere", a scris Kim Kardashian pe Instagram.

Vedeta din reality show-ul Keeping Up with the Kardashians a purtat o pereche de cizme Balenciaga cu imprimeu sub formă de bancnote și un trenci vintage Jeremy Scott acoperit cu același imprimeu sub formă de dolari.
Ținuta a fost accesorizată cu o poșetă de tip săculeț pentru bani, acoperită cu cristale.
Creația Judith Leiber costă 4000 de dolari.

Este, fără îndoială, unul dintre cele mai neobișnuite look-uri ale lui Kim Kardashian.
Vedeta a mai purtat în urmă cu câțiva ani o rochie cu imprimeu floral continuată cu mănuși din același material, care a fost comparată cu tapițeria unei canapele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod