Indrazneste sa porti mini!


In curand o vei vedea in toate magazinele. In acest sezon fusta foartescurta - atat de iubita de barbati - se intoarce in lumea modei.

Este disponibila in orice culoare, in orice model si pentru orice stil,din materiale inimaginabile, cu singura conditie: sa fie cat mai scurtacu putinta.

Merita ea sa fie purtata doar de dragul modei?
De dragul modei si de dragul tau. Sau de dragul tau si apoi de dragulmodei. Nu trebuie decat sa indraznesti! Te vei lovi de privirile dinjurul tau. Toata lumea se va uita la tine, iar prima zi in fusta scurtapoate fi incredibil de obositoare: barbatii se uita admirativ, femeilenu.
Insa urmatoarele zile vor fi floare la ureche!

Cum te descurci in prima zi cu fusta scurta?
Este atat de scurta incat nu stii sigur daca acopera macar putin dince ar trebui. Oriunde ai fi barbatii nu pot rezista: intorc capul dupatine si parca ar dori sa te ia cu ei acasa. Paseste insa inainte, estedoar un semn al faptului ca ai facut o alegere buna.

Fusta scurta da uneori si batai de cap. Cand? Atunci cate te afli inpreajma grupurilor de femei invidioase pe picioarele sau modelul fusteitale. Se uita, vorbesc, dar nu te lasa intimidata.
Esti moderna, asa caai incredere in tine.

Dar atunci cand pasesti intr-un taxi? Va fi destul de greu sa staiconfortabil cu acea fusta scurta. Reusesti tu cumva sa-ti mentii aerulelegant (asezi geanta in brate, sau poate mainile in poala), iar atuncicand ajungi la destinatie simti ca a meritat efortul tau.

Si putem continua asa la nesfarsit. Poate ca nu vei mai purta fusta scurtatoata vara, dar merita sa incerci. Pentru a fi si mai convingatoare,iata cateva modele care sa te cucereasca.

Da clic pe poze pentru a vedea varianta marita.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod