Alinta-te cu lenjerie sexi!

Primavara schimba lenjeria din sertarul tau si te alinta - pe tine sipe iubitul tau - cu lenjerie minunata. Albul si negrul sunt culorileclasice ale lenjeriei cu care seduci si te simti sexi, dar in aceastaprimavara si alte culori au fost destinate lenjeriei intime.

Pentru a scoate in evidenta frumusetea ta, alege sutiene bine croite sicare sa ti se potriveasca. Si inca ceva: indiferent cat vei cheltui peea, intretine-o cat mai bine, spaland-o la mana si uscand-o natural -satenul, matasea si dantela vor aprecia atingerea ta gentila.

Am vorbit despre ea, acum sa o vedem. Colectiile de lenjerie intima dinprimavara aceasta sunt pline de splendoare si transparenta.



I.D. Sarrieri
Pentru I.D. Sarrieri lenjeria inseamna moda si stil de viata. Aliniindu-senoilor tendinte, scoate in evidenta tot ceea ce inseamna "vintage" si"old-style", curente ce prind atat de bine in 2003.
Moda "Moulin Rouge" readuce in atentie corsetul maxi cu jartiere,chilotul retro, fundele si volanele. Astfel, I.D. Sarrieri preia toateaceste detalii, reinterpretand intr-o maniera sofisticata, adaptatavremurilor in care traim, elemente de corsetarie de la inceputulsecolului XX. Avand ca atuuri dantelele pretioase, tulurile fine,matasurile rafinate, ornamentele deosebite - ale caror culori incantaochiul si ale caror atingeri provoaca senzatii nebanuite, colectia ainteles nevoie femeii moderne.



Skiny
Ca de obicei, Skiny isi individualizeaza colectiile de lenjerie intimaprin diversitatea culorilor, design-ul si compozitia materialului. Noilemodele sunt potrivite atat pentru tinutele de zi cat si pentru cele deseara sau pentru iesiri speciale.
Stilul "spirit" a fost creat urmandu-l pe cel retro, stilul "glamour"te duce in lumea anilor '80, stilul "cult" pentru femeia de succes,iar stilul "essential" pentru ca trebuia sa fie ceva din bumbac.



Jolidon
Alb, negru, imprimeuri florare si binecunoscutele lenjerii ce nu mai aunevoie de alte tinute sau care se contopesc foarte bine cu tinutele dindenim.
Dantela, matase, saten folosite pentru diferite forme de sutiene plinesau cu jumatati de cupa si chilot string sau plin. Bretele sau liniitransparente acolo unde este nevoie, iar uneori bretele fine simplesau triple. Intreaga colectie iti da un fior atunci cand o privesti,poate de aceea o linie a ei poarta chiar acest nume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod