Imbraca-te cu stil la birou

Sa adaptezi tinuta in functie de evenimentele din viata ta nu este deloc o tema usoara daca doresti sa iesi in evidenta in mod pozitiv. Un nou loc de munca, ocazii speciale, petreceri, o cina romantica - trebuie sa faci fata cu succes tuturor situatiilor, fiind pe rand clasica, romantica, sexy sau casual. Desi la prima vedere pare simplu, nu este deloc usor sa iti alegi hainele care ti se potrivesc. O haina care iti place foarte mult si arata superb pe manechinul din vitrina s-ar putea sa te dezamageasca atunci cand o probezi.

Cum sezonul rece si-a intrat de mult in drepturi, iar tu trebuie sa fii prezentabila si convingatoare la sedinte, intalniri de afaceri sau in zilele obisnuite, este timpul sa iti revizuiesti atitudinea si sa iti innoiesti garderoba business. Tentatiile sunt multe si ai de unde alege deoarece lookul office, cu croieli usor masculinizate, se inscrie in tendintele acestui sezon.

Pentru a evada o zi din clasicele camasi poti alege o bluza alba din poplin, cambrata, cu guler tunica si maneca scurta, inchisa in nasturi. Nota de eleganta este conferita de garnitura de banda neagra. O poti procura de la www.tarafashion.ro la pretul de 42,50 RON.

Atunci cand ai o zi speciala la birou sau vrei sa fii convingatoare cu partenerii de afaceri poti opta pentru un sacou scurt, cambrat, captusit, inchis cu nasturi si siret. Sacoul are un decor de benzi aplicate, iar maneca are manseta. Il gasesti in variantele de culoare bej, auriu si visiniu la pretul de 99,50 RON tot la www.tarafashion.ro.

Cum fusta este ingredientul de baza al tinutei cotidiene a unei femei de afaceri, TaraFashion iti propune o fusta midi dreapta, cu curea in talie, captusita. Fusta are cute la spate si se inchide in fermoar. Este disponibila in culorile gri, maro si negru, la pretul de 125,50 RON.

Pentru ca drumul pana la birou sa nu ti se para interminabil datorita temperaturilor scazute, trebuie sa iti completez tinuta office cu un palton usor evazat cu garnituri contrast, cu buzunare, inchis in 2 randuri de nasturi. Costa 290,00 RON si il poti comanda la www.tarafashion.ro. Poti alege varianta maro sau pe cea gri.

Cu siguranta regreti culorile stralucitoare din garderoba ta estivala si iti doresti o pata de culoare in tinuta ta business. O camasa rosie te ajuta sa scapi de monotonia zilelor mohorate de toamna. Camasa are in compozitie licra si bumbac si o gasesti la pretul de 79,90 RON in magazinele La Femme.

Daca consideri culoarea maro un element sic, poti alege o fusta maro inchis, de o lungime medie. Modelul este deosebit datorita nasturilor care o decoreaza. Compozitia ei este 62% poliester, 32% vascoza si 6% spandex. Poti sa o procuri de la La Femmme la pretul de 119,90 RON.

Pentru ca in acest an in mai toate colectiile marilor designeri se pune accentul pe talie, nimic nu se potriveste mai bine unei tinute de afaceri decat o curea neagra din metal si piele ecologica. Poti sa o consideri deja a ta, te costa 45 RON si o vizita in magazinele La Femme.

Odata garderoba innoita, uita de gentile vechi si achizitioneaza-ti altele, in trend. Pentru a fi la moda, nu uita ca se poarta gentile XXL. Cum negrul a fost mereu culoarea perfecta pentru stilul business, www.berry.ro iti propune o geanta Veronesse din piele neagra, cu detalii argintii. Modelul are in fata 2 buzunare care se inchid cu capsa. In interior are 2 compartimente principale, despartite de un buzunar cu fermoar, si alte 2 buzunare mici cu fermoar si unul pentru mobil. Pretul ei este 450 RON.

Mai poti opta pentru o geanta Vivienne neagra, de la DaDa. Geanta este din piele naturala, are un mecanism de inchidere dublu: fermoar si capsa. Interiorul contine 2 compartimente principale despartite de un buzunar cu fermoar, un spatiu pentru mobil si inca 3 buzunare mici. La exterior are alte doua compartimente, unul in fata si unul in spate. Desi pretul ei initial este 680 RON, o poti procura cu o reducere de 70 RON de pe site-ul www.berry.ro.

Toamna este sezonul in care te poti bucura de un accesoriu foarte sic: manusile. Pentru a-ti completa tinuta, alege o pereche de manusi din piele neagra, cu manseta indoita. O gasesti in magazinele Accessorize, la pretul de 122 RON.

Pentru zilele speciale, alege o pereche de manusi din pilele bej-argintiu daca vrei sa mergi pe alte culori in afara de negru. O poti procura tot de la Accessorize, in schimbul sumei de 111 RON. Ambele perchi de manusi fac parte din colectia Magpie pe care cei de la Accessorize au pregatit-o pentru sezonul toamna/iarna 2007-2008.

O pereche de pantofi sic, din piele intoarsa, in nuanta de gri inchis, iti pot completa cu succes tinuta. Modelul este aparte datorita unei cusaturi in partea exterioara a pantofului si a fundite din siret care il decoreaza. Pantofii fac parte din colectia toamna/iarna 2007-2008 pe care Aldo o propune doamnelor si ii poti procura la pretul de 359 RON.

Pentru zilele cu un program foarte incarcat si temperaturi scazute iti propunem o pereche de cizme maro din piele, cu toc comod. Cizmele au cateva cusaturi in relief si o curea prinsa in catarama, in extremitatea superioara. Pretul lor este de 659 RON si le gasesti tot la Aldo.

Daca vrei sa iti asortezi cizmele pe care tocmai le-ai inclus in garderoba ta, alege o geanta BeltArt. Modelul este din piele de culoare maro, cu detalii argintii. Mecanismul de inchidere este dublu, cu fermoar si capsa. In interior exista 2 compartimente principale despartite de un buzunar cu fermoar si un spatiu pentru telefon. O poti achizitiona de la www.berry.ro, in schimbul sumei de 770 RON.

Iti mai amintesti manusile de la Accessorize pe care le-ai cumparat saptamana trecuta? Sunt acelea din pilele bej-argintiu pentru zilele speciale. Acum a venit momentul sa le asortezi unor botine din piele, extrem de sic, pe care ti le pune la dispozitie ultima colectie Aldo. Le gasesti la pretul de 719 RON.

Bijuteriile nu trebuie sa lipseasca din tinuta unei femei de afaceri nici chiar in sezonul rece. Pentru a iesi in evidenta poti alege un colier lung, din plastic, din alb si negru pe care il poti achizitiona la pretul de 39,99 RON, de la Meli Melo.

Iti poti asorta colierul cu un set compus din trei bratari din plastic, rotunde, in trei culori diferite: alb, negru si gri. Il gasesti in magazinele Meli Melo, la 39,99 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod