Garderoba ta tine pasul cu noile tendinte?

Au mai ramas trei saptamani pana la sosirea toamnei calendaristice. Un nou sezon, cu tendinte noi. Nu ne propunem, inca, sa te invitam intr-o incursiune in universul pieselor vestimentare si accesoriilor care vor fi moderne in toamna aceasta, ci sa-ti sugeram sa... iti revizuiesti garderoba. Unele articole se mentin in tendinte, altele se demodeaza dintr-o clipa in alta...

Rochiile cambrate, care subliniaza linia corpului...

Ce poate fi mai elegant, mai feminin si, nu in ultimul rand, mai comod? Rochia nu se va demoda niciodata, chiar daca uneori ne place sa purtam pantaloni.
Este de preferat sa alegi un material usor, fluid, care se aseaza pe corp si este, in acelasi timp, confortabil. In ceea ce priveste culorile, nu exista restrictie - doar ca, atunci cand mergi la serviciu, se impune sa optezi pentru culori ceva mai neutre, evitand nuantele vii.

Imprimeurile feline

Da, iata o revenire in forta in tendintele sezonului! Indiferent daca este vorba despre un trenci, o rochie, o poseta sau pantofi, articolele vestimentare si accesoriile cu imprimeuri feline fac adevarate ravagii. Bineinteles ca au si ele micul lor secret: nu purta niciodata mai mult de o singura piesa si ai mare atentie cum o asortezi.


Galben "mustar"

Ei bine, este un fapt sigur: in sezonul viitor, culoarea galbena va fi una printre principalele preferinte ale tuturor designerilor. Nu este de mirare ca se intampla astfel: este feminina, transmite un mesaj subliminal de incredere in sine si... nu este atat de greu de asortat cum ar putea parea la prima vedere!

Decolteu rotund? Mai bine nu...

De acord, este feminin, este sexy (poate), insa nu mai e modern. Asta e, se mai intampla cateodata si asa. Cu exceptia cazului cand este cu adevarat deosebit (de exemplu, cu o broderie interesanta), sau, din ratiuni de ordin cromatic, nu ai la ce sa asortezi fusta sau pantalonii, ai face bine sa te debarasezi de astfel de piese vestimentare.


Prea mult volum nu ne (mai) place!

E interesant, uneori, cum unele tendinte care au facut furori, isi iau ramas bun aproape fara sa ne dam seama. Cel putin pentru o perioada... Este cazul coafurii cu mult volum. Altfel spus, nu te mai tapa. Lasa parul liber pe spate, folosind numai putina ceara sau spuma pentru a-l "disciplina".

Poftim? Animale de companie?

Bineinteles ca nu ne referim la catelul, pisica, papagalul sau hamsterul de acasa. Ci la catelusii aceia neverosimil de mici, pe care ii puteam purta in genti speciale. Un adevarat accesoriu viu, pe care Paris Hilton il afisa la multe petreceri pretentioase la care participa.
Sa speram ca n-o va mai face. Nu de alta, dar ar fi atat de depasita, incat ar deveni de-a dreptul ridicola.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod