Ti-ai pregatit garderoba de toamna?

Te-ai putea gandi: este inca vara! De acord, dar nu pentru mult timp. Anotimpul calduros isi va lua, in curand, ramas bun, si este momentul sa-ti reactualizezi garderoba. Tendintele din toamna aceasta ne aduc elemente noi: pantalonii, jacheta ampla si culoarea gri sunt numai cateva dintre "imperativele" modei pentru noul sezon.

Confortabila si delicata...

Bluzele sunt in mare voga in toamna aceasta. Cat despre posibilitatile de asortare si combinatiile vestimentare pe care le poti realiza, acestea sunt nenumarate. Pentru un aspect feminin si delicat, poart-o impreuna cu o fusta sau, daca preferi sa fii mai comoda, cu pantaloni gri, foarte moderni in toamna aceasta.

Eleganta, clasica si moderna

Aceste trei atribute caracterizeaza aceasta fusta, pe care - iata - o poti asorta cu bluza despre care tocmai ti-am vorbit.
Modelul va face furori in noul sezon, detronand "reginele" de anul trecut: fusta dreapta, in forma conica, precum si fusta in forma de lalea.

"Subtirica la mijloc..."

Pentru ca tot am discutat despre fusta, nu putem uita un accesoriu care o va pune si mai mult in valoare. Ai ghicit, ne referim la curea. Practic, aceasta este indispensabila, fie ca porti fusta, blugi sau pantaloni de stofa, croiti in linie clasica.

Sa nu uitam de incaltaminte

Pantofii cu tocuri inalte si ascutite s-au pierdut undeva pe drum. Astazi, locul lor a fost luat de cei cu botul rotund, tocul nu foarte inalt si talpa groasa. Iar daca alegi si unii de culoare gri, vei fi o revelatie: gri-ul este culoarea vedeta a acestei toamne!

Jacheta ampla

Iata o noua piesa vestimentara, care nu ar trebuie sa-ti lipseasca din garderoba: jacheta ampla.
Este recomandabila atunci cand porti pantaloni de stofa cu talie inalta sau blugi, insa - cum tendintele sunt foarte permisive - poate fi asortata atat la fuste, cat si la rochii.

Pantaloni cambrati

Ei bine, iata-i pe regii neincoronati ai tendintelor vestimentare din noul sezon: pantalonii! Ce ne-am putea dori, oare, mai mult? Multe femei se simt mult mai confortabil imbracate astfel. Poarta-i cu ghete inalte, pe glezna, si cu un hanorac.Sau, daca iti doresti un aspect mai "chic", specific anilor '50, poti imbraca o rochie din stofa de lana si pantofi cu tocul jos.

Pantaloni... barbatesti!

N-ar fi pentru prima data cand piesele vestimentare destinate barbatilor tin "capul de afis" al tendintelor in materie de moda feminina.
Pantalonii avand croiala barbateasca nu fac exceptie si domina catwalk-urile in toamna aceasta. In timpul zilei, ii poti purta cu un cardigan si pantofi cu tocul jos, iar seara se potrivesc foarte bine cu tocuri inalte si o bluza de matase.

Simpaticele ghetute...

... Inalte, pe glezna, sunt una dintre marile noutati ale sezonului. Sunt foarte potrivite daca porti pantaloni drepti. In cazul in care alegi fusta, recomandabil este sa porti ciorapi mati, negri sau gri inchis. Cele mai nostime si atragatoare sunt ghetutele a caror extremitate superioara din spate are forma literei V.

Poseta in forma de potcoava

Nu puteam uita tocmai de unul dintre cele mai pretioase accesorii ale oricarei femei. Este adevarat ca gentile patrate sau dreptunghiulare, foarte mari nu mai sunt atat de moderne, insa aceasta nu inseamna ca ar trebui sa renunti la ele.
Pentru a te inscrie perfect in tendinte, alege o poseta in forma de potcoava.

Cardiganul

Confortabil, usor de asortat, modern si calduros. Am uitat ceva? Poate numai faptul ca ar trebui sa aiba culoarea gri, desi poti alege orice nuanta. Cardiganul poate fi purtat atat cu o rochie, cat si cu blugi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod