Lejeritate, culoare si feminitate - cele trei caracteristici ale garderobei de vara

Bineinteles ca esti la curent cu tot ceea ce inseamna "tendintele sezonului actual" si ti-ai improspatat garderoba in consecinta. Cu toate acestea insa, moda este in continua miscare, dupa cum cu siguranta stii deja... Unele accesorii isi iau ramas bun, altele se mentin cu succes in "linia intai". Iar tu trebuie sa fii pregatita pentru orice situatie...

Iubim... topurile baby doll viu colorate

Acestea si-au facut aparitia pe catwalk anul trecut si, de atunci, au continuat sa castige teren, constituind unul dintre cele mai agreate accesorii vestimentare ale sezonului actual. Si cum ar putea sa nu fie astfel? Sunt usor de asortat, confortabile, in culori vesele, iti confera un aer feminin si, fiind lucrate din matase ori bumbac, sunt si racoroase, ajutandu-te sa infrunti canicula care ne copleseste in aceasta perioada.
Ce ti-ai putea dori mai mult?

Ne plac... tenisii

Vestea buna este ca ii poti asorta aproape la orice tinuta sportiva, iar o veste si mai buna este ca sunt foarte comozi. Nu spune nimeni ca sandalele nu sunt confortabile, insa tine cont ca se poate intampla ca, din cauza caldurii, vasele de sange sa se dilate. In aceste conditii, a purta sandale devine un chin. Din fericire, credinciosii tenisi te asteapta sa-ti aduci aminte de ei - si n-ar strica sa faci mai des acest lucru, daca tot se inscriu cu succes in tendintele acestei veri...

Manichiura "trasnita"? Chiar asa, de ce nu?

Din moment ce, in sezonul acesta, se vorbeste aproape numai despre culoare, feminitate si originalitate, nu vad de ce acest lucru n-ar fi valabil si in ceea ce priveste manichiura (si, extrapoland, pedichiura, bineinteles).
Ar fi chiar de dorit sa se intample astfel. Pe undeva, parca iti amintesti de copilarie, cand te jucai pe ascuns cu lacul de unghii al mamei sau al surorii mai mari... Acum, cele mai agreate nuante sunt roz si verde, insa nu inseamna ca ai avea interdictie pentru orice alta culoare...

Ramas bun... bagajelor voluminoase

De fapt, ne referim la valize mari si, din moment ce probabil te pregatesti sa pleci in concediu, sfatul acesta vine chiar la momentul potrivit. Stiu prea bine ca valizele ample sunt destul de tentante prin prisma faptului ca sunt incapatoare si vei avea spatiu suficient pentru impresionanta cantitate de haine pe care ai de gand sa o iei cu tine (chiar daca, asa cum se intampla de obicie, nu vei avea timp sa porti decat cel mult jumatate din ceea ce ai adus cu tine).
Cu toate acestea insa, este preferabil sa renunti la asemenea accesorii: designerii de moda sustin ca nu mai sunt moderne. In cel mai rau caz, alege o valiza cu un imprimeu mare, nostim si viu colorat.

Adio... autobronzante

Intr-adevar, o lovitura destul de grea. Ce se intampla daca nu ai timp sa mergi la plaja? (Aceasta, in contextul in care nici solarul nu reprezinta o alternativa indicata - chiar deloc). Ei bine, poate ca vei reusi sa ajungi cateva zile macar la piscina, daca nu la munte sau la mare. Ideea este ca bronzul obtinut prin folosirea acestui tip de produse nu mai este, pur si simplu, la moda. Nu te amagi cu ideea ca "nu-si va da nimeni seama". Chiar daca vei reusi sa nu ai nici o pata de culoare, ceea ce presupune dexteritate in aplicarea produsului respectiv, culoarea difera substantial de cea obtinuta prin expunerea la soare.


Scapa de pantalonii foarte scurti!

Aceasta, presupunand ca n-ai facut-o pana acum... Sunt, pur si simplu, vulgari. Nu uita ca o definitie principala a cuvantului "sexy" este "arata mai putin, dezvaluie mai mult". Daca nu poti renunta la simulacrul de pantaloni scurti, vei realiza exact contrariul. Si nu iti doresti asa ceva, nu?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod