Eleganta, stilata si... insarcinata!

Multe femei insarcinate au tendinta sa creada ca, pe parcursul celor noua luni de graviditate, nu vor mai putea purta rochii elegante, ca urmare a deformarii treptate a abdomenului si a cresterii in greutate. Nimic mai fals, aceasta este o prejudecata. Stralucirea unei viitoare mamici nu poate fi comparata sau contracarata cu nimic. Atunci, de ce nu te-ai pune in valoare prin vestimentatie. Sarcina nu trebuie sa constituie nici pe departe o scuza pentru neglijenta!

Chiar daca iti vine greu sa crezi, ai la dispozitie numeroase optiuni, din care poti alege.
Spre exemplu, o rochie simpla, neagra, din jerseu, este usoara si foarte comoda. Pentru zilele mai friguroase, poti purta un cardigan (se inscrie printre tendintele sezonului actual, fiind preferatul multor designeri). De asemenea, jachetele stil taior sunt agreate de multi designeri. Poncho-ul este un alt accesoriu vestimentar care se regaseste in tendintele actuale (alege unul cu model minimalist, cu cat mai putin, cu atat mai bine). Calduros, comod si modern. Ce ti-ai putea dori mai mult?

De asemenea, nu uita de blugi.
Cum adica, daca mai poti purta blugi? Bineinteles! Exista unii largi, special conceputi pentru femeile insarcinate. Asorteaza-i cu o bluza lejera si, eventual, o jacheta. Incaltamintea trebuie sa fie cat mai usoara, din piele, cu tocul jos. La modul general vorbind, sunt de preferat bluzele si puloverele impletite, pentru ca sunt si foarte confortabile si... iti evidentiaza frumos burtica de care esti atat de mandra!

Dar daca esti invitata la o petrecere sau la un cocktail? Creatorii de moda s-au gandit la acest aspect si au conceput rochii fabuloase.
Acestea pot fi decoltate, nu exista nici un impediment in acest sens, dar, evident, nu stramte in talie. Cele mai reusite modele sunt cele "pe bie", in forma literei A, pentru ca se potrivesc foarte bine in contextul in care abdomenul tau creste de la o zi la alta. In primele luni de sarcina poti purta si pantaloni de satin, de preferat in culori inchise (bleumarin, negru, gri petrol sau verde inchis).

O atitudine frecventa - si gresita - in cazul femeilor insarcinate este aceea de a presupune ca starea de graviditate nu permite abordarea unor tinute moderne.
Nu uita de accesoriile asortate, care vor conferi tinutei tale un plus de personalitate. Ai vazut ca nu este dificil?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod