Cinci tinute speciale pentru ziua de Paste

Indiferent de programul pe care-l vei avea in aceasta zi (iti vizitezi rudele, iesiti in oras sau, pur si simplu, primiti in vizita un grup de prieteni pe care nu i-ai mai vazut de la... Craciun), ar trebui sa fii cat mai eleganta si sa ai un aer sarbatoresc. Eva.ro iti propune cinci tinute deosebite, semnate de celebri designeri din strainatate, din care te poti inspira.

Gucci - stilul casual poate fi si elegant

Jacheta neagra, fina, din piele de caprioara; top din casmir, in dungi de culoare verde si neagra, pantaloni stramti din matase neagra, curea subtire din piele neagra, poseta de dimensiune medie, din acelasi material.
Accesorizeaza tinuta cu un colier simplu si cu o pereche de ochelari de soare cu rame aurii si lentile din plastic, in nuanta maronie.

Donna Karan - clasicul nu greseste niciodata...

Daca in ziua de Paste esti invitata sa iei masa impreuna cu membrii familiei (inclusiv socrii...), ar fi de dorit sa abordezi o tinuta clasica, eleganta - imposibil sa gresesti. Donna Karan iti propune un costum stramt, din doua piese, din matase de culoare bej. Fusta este croita in stil "creion" (foarte moderna in acest sezon, de altfel).
Este de preferat sa porti sandale, dar, daca vremea este inchisa, pantofii negri reprezinta o solutie excelenta.

Oscar de la Renta - simplitate si distinctie

O idee oarecum asemanatoare ne propune si Oscar de la Renta: un costum deux pieces din matase, cu un model discret. Din punctul de vedere al accesoriilor, alege o poseta stil portofel, din piele, pantofi cu tocul jos si un colier masiv, care se regaseste printre tendintele sezonului.

Marc Jacobs - confortabil si... sexy!

Ei bine, sa presupunem ca de Paste nu va trebui sa mergi in vizite "de protocol", ci ai rezervat aceasta zi pentru a o petrece impreuna cu prietenii.
Prin urmare, adopta o tinuta usoara, comoda si lejera, dar, in acelasi timp, de efect. Spre exemplu, o rochie scurta, cu guler, precum cea semnata de Marc Jacobs. Se stie ca, in acest sezon, rochia alba este o adevarata vedeta pe catwalk.

Valentino - eleganta la superlativ

Admitem ca este destul de putin probabil ca tocmai in ziua de Paste sa fii invitata la o petrecere pretentioasa, pentru care va trebui sa alegi o tinuta de seara... Valentino iti sugereaza o tinuta alb-negru, formata dintr-o camisola alba, cu dantela, o jacheta asortata si o fusta neagra din tafta, cu broderie de culoare alba.
Vei fi revelatia serii...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod