Doi pensionari din Berlin au cucerit lumea modei. Ținutele lor elegante sunt spectaculoase!

Poți să arăți întotdeauna impecabil, indiferent de vârstă, iar doi pensionari din Berlin demonstrează perfect acest lucru.
Deși au 69, respectiv 73 de ani, Britt Kanja și Günther Krabbenhöft atrag atenția tuturor oriunde s-ar afla prin alegerile lor vestimentare inedite și eleganța desăvârșită.

Cei doi pensionari iubesc moda și sunt prezenți la toate evenimentele mondene, prezentările de modă și lansările de produse la care participă adesea influenceri care le-ar putea fi nepoți. Tocmai pentru că nu se încadrează în profilul tipic al pensionarului, Britt și Günther au deja o mulțime de fani pe rețelele de socializare și sunt adevărați influenceri.

Stilul lor vestimentar este unul sofisticat și elegant, iar accesoriile care amintesc de eleganța de pe vremuri, precum mănușile sau pălăria, nu le lipsesc niciodată.

Cei doi germani, care sunt foarte buni prieteni și nu formează un cuplu, au vieți sociale cât se poate de active.
Participă la evenimente și merg frecvent în cluburi. Iar oriunde își fac apariția reușesc să atragă toate privirile asupra lor datorită ținutelor sofisticate sau chiar excentrice.

Deși nu sunt prea bine cunoscuți în altă parte, cei doi seniori sunt adevărate staruri în lumea artei și modei din Berlin. Gunther a devenit cunoscut drept „cel mai în vârstă hipster” după ce un turist l-a fotografiat și a postat imaginea pe rețelele de socializare, care a ajuns virală într-un timp scurt.
În prezent, septuagenarul este un model foarte căutat, printre pasiunile căruia se numără dansul techno.

Britt, varianta berlineză a lui Audrey Hepburn, este o cunoscută proprietară de club, model și împătimită a patinajului pe rotile. Este singura persoană din istorie căreia i s-a permis să se dea cu patinele cu rotile în celebrul magazin KaDeWe.

În tinerețe, Britt a fost dansatoare profesionistă, iar Günther a lucrat ca stilist și model. Nu este de mirare că și după pensionare și-au păstrat dragostea pentru frumos și artă, pe care reușesc să o transmită și prin intermediul ținutelor lor uimitoare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod