Cele mai trendy influencerițe de peste 50 de ani pe care să le urmărești

Deși rețelele de socializare sunt în continuare dominate de mileniali și cei din generația Z, treptat apar tot mai multe fashioniste, influenceri și experți beauty care au trecut de pragul de 50 de ani.
Descoperă cele mai trendy influencerițe de peste 50 de ani pe care să le urmărești:

Renia Jaz - venswifestyle 



Renia Jaz, cunoscută pe Instagram ca venswifestyle, este o bloggeriță de modă din Newcastle, Marea Britanie, care a cucerit rețelele de socializare cu abordarea sa de tipul „vârsta este doar un număr”. „Blogul meu s-a născut din dragostea pentru modă, dar este în același timp un fel de manifest care să arate că moda ne poate inspira și fascina indiferent de vârstă.
Am vrut să le arăt celorlalți că femeile de peste 50 de ani intră într-o anumită etapă a vieții care poate fi la fel de interesantă. În opinia mea, este mai ușor să ne convingem că putem încerca trenduri noi atunci când vedem că o femeie de aceeași vârstă le poartă”, a declarat Renia pentru whowhatwear.co.uk.

Grece Ghanem - greceghanem



În vârstă de 55 de ani, Grace Ghanem este o fashionistă din Montreal, Canada, care reușește să creeze unele dintre cele mai trendy și interesante ținute.
De la culori puternice, la printuri interesante sau accesorii statement, Grace nu își impune nicio limită când vine vorba de outfit-uri originale. Se numără printre influencerițele de top din lumea modei și este urmărită pe Instagram de peste 400.000 de persoane, inclusiv celebrități precum Jessica Alba sau Rosie Huntington-Whiteley.

Linda Fargo - lindafargo



Linda Fargo este vicepreședinte al departamentului de modă feminină din cadrul Bergdorf Goodman, celebrul magazin de lux din New York ce are o istorie de peste 100 de ani.
Linda poartă adesea imprimeuri îndrăznețe și costume cu croieli simple, fiind adepta stilului clasic cu o notă personală.

Mette Sorrig - msorrig



Mette Sorrig este o fashionistă din Copenhaga, Danemarca. Mette are peste 50 de ani și nu este adepta ținutelor plictisitoare și culorilor șterse. Reușește să combine perfect culorile puternice, stilul masculin cu cel feminin și poartă adesea pantaloni largi, în asociere cu un sacou și pantofi cu toc. Este o sursă excelentă de inspirație pentru orice iubitoare de modă, indiferent de vârstă.

Tracey Lea Sayer - trayslounge



Tracey Lea Sayer este editor de modă, mamă și influenceriță în toată regula.
Pagina sa de Instagram, unde este urmărită de peste 13.000 de persoane, este plină de ținute interesante, care pot fi o sursă excelentă de inspirație atunci când nu știi ce să porți. Tracey iubește costumele, sacourile și trenciurile.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod