Cum să porţi topurile scurte? 25 de outfituri perfecte

Topurile scurte sau crop topurile sunt versatile şi pot să subţieze talia atunci când sunt purtate corect. Descoperă cum să porţi topurile scurte ca să obţii ţinute stylish!
Topurile scurte nu sunt tocmai uşor de ales şi de combinat, deoarece pot confere ţinutei tale un aspect vulgar dacă nu sunt purtate corect. În general, topurile scurte vor arăta foarte bine atunci când sunt purtate cu piese vestimentare care au talie înaltă. În special, atunci când vorbim despre un top care este tăiat foarte scurt.

Poţi să adaugi în garderoba ta câteva topuri scurte, în special cele cu volane, cu umerii căzuţi sau mulate (cu mâneci lungi sau fără mâneci şi pe gât).
Acestea vor revigora ţinutele tale şi pot să fie combinate cu piesele pe care le ai deja în dulap, astfel că nu trebuie să investeşti mulţi bani ca să obţii un outfit în trend.

Iată câteva reguli de care trebuie să ţii cont atunci când porţi topurile scurte:



Nu purta topuri scurte la birou

Chiar dacă un top scurt poate să arate foarte bine cu o fustă creion cu talie înaltă nu este recomandat să porţi această combinaţie la birou. De asemenea, nu este recomandat să porţi topuri scurte la întâlniri formale, interviuri de angajare sau ceremonii religioase.


Nu purta un top scurt mulat cu pantaloni scurti şi tocuri foarte înalte

Această combinaţie poate să fie una dezastruoasă şi trebuie evitată.


Combină un crop top cu o piesă cu talie înaltă

Dacă nu eşti obişnuită să porţi topuri scurte, încearcă pentru început să le combini cu fuste sau pantaloni cu talie înaltă. Astfel vei lăsa la vedere o porţiune mai mică de piele şi nu te vei simţi inconfortabilă în această ţinută.



Crop top cu pantaloni scurţi

Pentru o ţinută lejeră de vară poţi să porţi un crop top alb cu o pereche de jeanşi scurţi cu talie înaltă şi să legi la brâu o cămaşă în carouri. Este un outfit reuşit pentru zilele relaxante din weekend.


Topuri scurte şi blugi rupţi

Această combinaţie este una foarte stylish atunci când alegi blugi rupţi la modă. Această combinaţie va merge cu tocuri, sneackerşi, sandale joase sau espradrile. De asemenea, poţi să optezi pentru un crop top cu volane sau cu umerii căzuţi.



Topuri scurte cu pantaloni culottes

Alege un crop top mulat care va merge de minune cu o pereche de pantaloni culottes albi din material lejer şi cu sneackerşi albi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod