Cu ce să combini fusta midi? 20 de outfituri pentru vară

Fusta midi este sofisticată şi foarte comodă, fiind o piesă vestimentară apreciată de multe femei. Ca să obţii un outfit trendy, iată cu ce să combini fusta midi!

Fusta midi este foarte versatilă, iar dacă nu ai încercat-o până acum îţi recomandăm să îi dai o şansă, deoarece poate să avantajeze orice tip de corp. Când faci o alegere corectă în materie de culoare, textură şi croială, o fustă midi combinată cu un top potrivit te scoate din orice încurcătură şi vei obţine imediat o ţinută confortabilă, dar şi stylish.

Chiar dacă la o primă vedere fusta midi pare dificil de purtat, ea nu sunt deloc pretenţioasă dacă ai câteva topuri de bază care se vor potrivi perfect.

O fustă midi lejeră şi fluidă se combină foarte bine cu balerini, sandale cu toc, pantofi stiletto, espadrile, dar şi sneackerşi albi.

În funcţie de preferinţele tale, poţi să găseşti combinaţiile în care te simţi cel mai bine.

Pentru mignone este de preferat să aleagă fustele al căror tiv trece doar puţin de genunchi, de preferat mulate sau evazate lejere cu print minimalist. Pentru a conferi un efect de alungire trebuie să porţi tocuri, de preferat într-o culoare cât mai apropiată de nuanţa pielii.

De asemenea, fusta midi din material rigid (tafta, brocart) va arăta excelent pe persoanele care au o talie subţire. În schimb, fusta midi din materiale fluide şi lejere este potrivită pentru orice tip de siluetă.

Cu ce să combini fusta midi?


Iată cinci dintre cele mai bune asocieri pe care le poţi face ca să obţii un look trendy, însă nu te limita doar la ele, ci lasă-ţi imaginaţia şi propriul stil să dicteze combinaţiile pe care le faci!

Fusta midi cu un top de tip bustieră

Alege o fustă cu talie înaltă care se combină de minune cu un top de tip bustieră, accentuând talia subţire.

Fusta midi colorată sau cu imprimeu încărcat cu un tricou alb

Tricoul alb simplu, un top scurt şi alb (crop-top) sau o cămaşă albă vor merge de minune atunci când optezi pentru o fustă midi în mai multe culori sau cu un imprimeu mai încărcat. De asemenea, un alt truc util este acela de a combina fusta midi cu un tricou gri, deoarece va merge de minune pentru orice fustă cu o textură lejeră.

Fusta midi din material rigid cu top mulat în dungi

O combinaţie inedită pe care o poţi face la o fustă midi rigidă şi într-o culoare este să alegi un top mulat în dungi, accentuând astfel talia de viespe.

Fusta midi gri metalizat cu tricouri rock

Ca să obţii un look rebel, dar stylish poţi să combini o fusta midi gri metalizat cu un tricou rock şi cu sneackerşi albi.

Fusta midi neagră cu paiete împreună cu o cămaşă din denim

O altă combinaţie interesantă este aceea dintre o fustă neagră cu paiete şi o cămaşă denim deschis care se combină perfect.

Descoperă în galeria foto şi alte combinaţii reuşite pe care le poţi face cu ajutorul unei fuste midi!

Foto: pinterest.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod