Cum să porţi blugii albi? 20 de outfituri care te pot inspira

O pereche de blugi albi în garderobă te va ajuta să faci outfituri perfecte pentru zilele de vară. Descoperă cum să porţi blugii albi şi să obţii cele mai bune combinaţii!
Blugii albi sunt foarte versatili. Pot să pară sensibili la o primă vedere şi se murdăresc mai uşor, însă poţi să îi combini în foarte multe feluri pentru a obţine o ţinute sport, casual, office stylish.  

Poţi să optezi pentru blugii skinny albi rupţi pentru a conferi ţinutei tale un aer rebel, aceştia fiind potriviţi şi pentru zilele de vară. În schimb, dacă vrei să îi asortezi la o ţinută office este de preferat să alegi o pereche de blugi albi cât mai simplu pe care îi poţi asorta cu cămăşi lejere sau bluze din materiale fluide.


De asemenea, blugii albi merg de minune cu tricourile şi cămăşile în dungi, iar astfel obţii o ţinută perfectă de sezon. Accesorizează ţinuta cu o pălărie de paie şi vei avea un look relaxat, de vacanţă.

O altă combinaţie pe care o poţi încerca este să-i porţi cu o cămaşă denim sau cu bluze vaporoase cu volane.

Sandalele cu toc, espadrilele, sandalele joase sau cele cu platformă, tenişii, botinele, pantofii cu toc şi sneackerşii sunt printre cele mai potrivite alegeri pentru blugii albi.


Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod