Cele mai sexy din industria divertismentului

Aceste staruri si-au construit o cariera spectaculoasa distrandu-ne penoi... Provocandu-ne emotii din cele mai diverse prin drame, comediisi muzica. Dar ceea ce ne influenteaza cel mai mult in viata noastrade zi cu zi este stilul lor vestimentar, sau mai exact, cum s-au facutremarcate. Unele consacrate deja, unele noi in peisajul hollywoodian,aceste artiste sunt considerate cele mai sexy femei ale momentului.

Angelina Jolie este un personaj foarte controversat... Se spuneca ar fi sadica, macabra sau mai rau.
Dar un lucru este de necontestatsi anume ca este una dintre cele mai sexy artiste de la Hollywood. Eaa renuntat la curele de slabire chinuitoare si ne-a promis ca in parteaa doua de la Tomb Rider (care este pe cale sa apara si la noi) va aveaformele mai pline.

Reese Witherspoon, pe cat de insarcinata pe atat de frumoasa, aaparut la premiera filmului "Legally blond II" in imaginea descrisa desubtitlul aceluiasi film: Rosu, alb si blond. Reese pare sa aiba totulde la viata: un sot tanar si frumos ca ea, o cariera de invidiat si uncopil "pe drum".
Oare se va multumi cu atat?

Urmasa lui Arnold Schwarzenegger la tronul de "terminator" esteKristanna Loken care este considerata a fi o noua senzatiela Hollywood. Ea joaca in "Terminator III" alaturi de eroul mai susmentionat si Claire Danes. Stim ca este blonda, frumoasa si destul de"dura" pentru a intruchipa o masinarie-monstru.

Ashanty este considerata noua revelatie din muzica r&b dar si unnou sex-simbol. Cantareata de culoare adora albul in vestimentatie sidiamantele. Insa criticii se intreaba daca nu cumva poarta prea multebijuterii.

Jennifer Garner in schimb a fost considerata "cea mai sexyactrita de la Hollywood" anul acesta, detronand-o pe o alta Jeniffer,si anume Lopez, care dispunea de acest titlu anul trecut.
Ironia esteca in filmul care a ajutat-o sa se remarce il avea ca partener pe BenAffleck, logodnicul lui Lopez.

Halle Berry este prima actrita de culoare care a obtinut unpremiu Oscar cu filmul "Monster Ball", rol in care nu si-a folositsex-appealul. Insa odata cu rolul si chiar titlul de "Bond Girl" laudelesi nominalizarile pentru "cea mai sexy" au inceput sa curga, si a ajunspe locul doi in topul preferintelor de la Hollywood.

Jennifer Lopez ocupa in continuare una din primele pozitii inclasamentul celor mai dorite femei din industria divertismentului sieste omniprezenta la decernari de premii, in reviste de moda si inpresa de scandal.
Insa ultimul ei film, "Gigli", pe platourile careias-a indragostit de Ben Affleck, este considerat un adevarat fiasco.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod