Ce "pui pe tine" in acesta toamna?

Kilograme in nici un caz. Nu te intrista daca nu mai poti purta topurile sexi si sacourile vaporoase care ti-au inseninat vara. Si acest anotimp iti promite la fel de multe alternative pentru a fi eleganta si seducatoare... Insa din cauza temperaturilor din ce in ce mai scazute, va trebui sa "pui pe tine" din ce in ce mai multe haine, precum Dochia. Tendintele sezonului sunt pielea, blana, tweedul si jeansul.


Ca in fiecare toamna, trechurile si gecile din piele sunt la mare pret.
Fie ca optezi pentru o haina lunga cu detalii aurii si strasuri sau pentru o geaca scurta, demna de un Harley Davidson, pielea este varianta optima pentru a intruni exigentele acestui sezon.


Spre deosebire de anul trecut, cand blana era regina tinutelor de gala, acum ea este folosita pentru a "pipera" o tinuta clasica, un taior sau un trech, numai la maneci sau la guler. Cele mai reusite combinatii ale blanii sunt cu pielea si lana.


Farmecul modei britanice troneaza in sezonul rece, atat in texturile materialelor cat si in desene.
Din nou, tweedul este la moda, asa ca nu dispretui piesele achizitionate anul trecut deoarece sunt inca foarte apreciate. Diferenta este numai de stil. Se observa o trecere subtila de la stilul "school girl" la cel "lady like".


Jeansul, materialul "nemuritor", este transpus in jachete scurte cu detalii de piele, capse si fermoare. O geaca de blugi este alternativa casual care se potriveste atat unui top deosebit, purtat cu blugi si tocuri inalte, cat si unei tinute sport.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod