Copie la indigo

Cu siguranta, intr-un anumit moment din viata noastra am fost tentate sau chiar am imitat vestimentatia, coafura ori machiajul unei femei celebre. Dar oare cand esti un star, iti mai permiti sa imprumuti din stilul unei "colege de breasla"? Se pare ca da...



Printesa pop, Kylie Minogue, a fost vazuta purtand un babydoll verde din voal, in stilul lui Brigitte Bardot. Fosta componenta S Club Seven si mai nou, cu o cariera solo - Rachel Stevens - nu a ramas indiferenta la furorile provocate de tinuta lui Kylie, iar cateva saptamani mai tarziu a fost vazuta purtand o rochie foarte asemanatoare. Sa fie o simpla coincidenta?



Sarah Jessica Parker a demonstrat Hollywoodului ca chic-ul anilor '50 este inca "fierbinte", prin rochiile decoltate, stramte si fustele bufante, la lungimea genunchiului.
Cu siguranta o fana "inraita" a serialului "Sex and the city", vedeta britanica Jill Halfpenny s-a etalat la un eveniment cu o rochie in stilul inconfundabil al lui Carrie.



Indiferent de culoarea parului, berenta neagra de inspiratie frantuzeasca a Madonnei a devenit un accesoriu de care rar se lipseste. Insa, nimeni alta decat prietena "de suflet" a reginei pop, proaspata mamica Gwyneth Paltrow, si-a asortat acelasi tip de bereta la un tricou simplu si un machiaj minimalist.



Bronz strident, aproape portocaliu, machiaj generos, haine foarte sexy, extensii de par, cercei voluminosi... toate aceste lucruri o "impodobesc" pe Christina Aguilera. Insa lumea showbizului inca nu este socata, poate pentru ca au mai vazut asa ceva... Prietena cantaretei, designerul Donatella Versace, a fost prima care a indraznit un asemenea look pe scena mondena.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod