Zeitele cat-walk-ului

Anul trecut a fost Natalia Vodionova... anul acesta este Gemma Ward... Nu numai moda se schimba o data la sase luni, ci si modelele. Indiferent de cat sunt de apreciate pe moment, lumina reflectoarelor poate ramane focalizata pe ele un an, sau poate un sezon.

Exceptia care confirma regula este Linda Evangelista, care a declarat ca va prezenta si cand va fi "in baston". Lumea modei este vesnic insetata de idei, dar si de chipuri inovatoare, originale, cateodata chiar retro. Afla care sunt cel mai bine cotate 10 modele ale sezonului toamna/iarna.

Anna Jagodzinka



Blonda, cu ten proaspat si sprancene foarte expresive, Anna Jagodzinka s-a impus in lumea modelingului din New York intr-un timp foarte scurt.
Modelul de origine poloneza are deja un portofoliu impresionant, reprezentand branduri precum Prada sau Miu Miu.

Dasha Tchernova



Bruneta si cu o frumusete glaciara, modelul de origine rusa Dasha Tchernova are pometii destul de ascutiti pentru a-si asigura un loc in topul celor mai bine cotate modele. In sezonul toamna/iarna ea a prezentat pentru nume precum Rochas, Burberry Prorsum sau Dolce&Gabbana.

Gemma Ward



Australianca Gemma Ward, cu ochii mari de safir si trasaturi impecabile, poate foarte usor intra in rolul unui... extraterestru sau a unei contese a secolului al XVIII-lea. Prin prestanta inocenta si palmaresul care include casele de moda Louis Vuitton, Valentino, YSL Rive Gauche si multe altele, Gemma este considerata regina actuala a catwalk-ului international.


Guinevere Van Seenus



Originara din California, cu trasaturi putin asimetrice, insa cu alura de Drew Berrymore, Guinevere Van Seenus reuseste sa se claseze printre preferatele designerilor in acest sezon, dupa doi ani de incercari. Ea a prezentat pentru Marc Jacobs, Alexander McQueen, Alice Roi si multe alte case de moda de talie internationala.

Kim Noorda



De origine daneza si cu ochi mari si migdalati, Lil' Kim Noorda a prezentat pentru Louis Vuitton, Marc Jacobs, John Galliano... si lista continua. Mai mult, chiar si in timpul "saptamanilor modei", ea este la curent cu toate cursurile predate la facultate.

Lily Cole



Inzestrata cu o "coama de foc", ochi albastri si aspect de scolarita, englezoaica Lily Cole a reusit sa penetreze mitul modelului cu pometi foarte proeminenti, in favoarea unor obraji rotunzi si plini de vitalitate.
Alexander McQueen, Chanel, Christian Lacroix nu i-au discriminat trasaturile, atat de exotice pentru cat-walk.

Lily Donaldson



Cu o carisma in stilul "lady-like", o privire intrebatoare si un aer atat de... "british", Lily Donaldson s-a potrivit ca o manusa tendintelor acestei toamne. Aceeasi parere se pare ca au impartasit si Valentino, YSL Rive Gauche, Chloe si John Galliano.

Luca Gadjus



Fosta imagine a brandului Prada, nemtoaica Luca Gadjus s-a remarcat in acest sezon ca o prezenta incisiva pe podiumul international. Lanvin, Louis Vuitton si Chloe sunt numai cateva dintre cuceririle ei.

Natasha Poly



Singurul model cu ochi de chihlimbar din topul celor mai bine cotate "zane" ale cat-walkului, rusoaica Natasha Poly a sedus lumea modei cu zambetul nonsalant, atitudinea degajata si trasaturile - parca sculptate in marmura - ale chipului ei.
Printre "sedusi" se numara Valentino, YSL Rive Gauche, Chloe...

Raquel Zimmermann



Modelul care a atins idealul oricarei aspirante in aceasta cariera, deschizand prezentarea colectiei de toamna/iarna Prada, este Raquel Zimmermann. Oare este cineva surprins de faptul ca este brazilianca?
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rux pe 16 Mar 2008, 14:36
    naspa

    nu e fain de loc pt cai75hjugyiyttlkmbuinokigtb

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod