Zara

Cât de mult te schimbă lumina din cabinele de probă din mall-uri - FOTO

Lumina din cabinele de probă din mall-uri are un impact semnificativ asupra modului în care te vezi în oglindă când probezi un produs.

O jurnalistă rusoaică a testat acest lucru pe pielea ei şi a văzut cât de mult te poate avantaja sau dezavantaja lumina folosită în cabinele de probă ale unor magazine celebre de haine. Inna şi-a făcut o fotografie acasă, apoi a plecat să facă selfie-uri în mai multe cabine de probă ale celor mai cunoscute magazine din mall. A păstrat aceeaşi ţinută vestimentară simplă, iar fotografiile pe care le-a realizat sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Luminile pe care le folosesc marile magazine în cabinele lor de probă îţi pot schimba foarte mult aspectul fizic.

De asemenea, putem să observăm că un alt aspect important este dat de nuanţele pe care le avea acea lumină, precum şi de modul în care este orientată pentru a accentua anumite zone ale corpului.

Iată cât de mult te schimbă lumina din cabinele de probă din mall-uri! Dacă te-ai simţit vreodată cel mai urât om de pe planetă în timp ce probai o haină în cabinele de probă ai să înţelegi exact de ce este importantă lumina şi cum îţi poate schimba ea perceţia despre propriul corp.

Bershka

 H&M

 

Mango

 

New Yorker

 

Promod

 

Reserved

 

Stradivarius

Zara


Foto: boredpanda.com

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ariana pe 21 Feb 2017, 16:42
    nici-o treaba

    ce treaba are cu mobilierul

    0
    0

  • staicu pe 21 Feb 2017, 16:40
    Nu cred

    NU cred ca te schimba cabina https://www.visagestudio.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod