Horoscopul banilor în săptămâna 27 februarie-5 martie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei avea mult de muncă în această săptămână şi, din păcate, veniturile vor rămâne aceleaşi.

Vei fi destul de stresată dacă traversezi acea perioadă în care trebuie să plăteşti facturi, rate sau să înapoiezi o datorie mai veche. Chiar dacă vei rămâne cu un gol în buget, este important să scapi de obşigaţii şi astfel vei fi mai liniştită decât crezi. Dacă te concentrezi pe economii mai mult, situaţia nu va fi atât de neplăcută.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să câştigi mai mulţi bani, însă preţul plătit va fi destul de mare.

Cu riscul de a strica unele relaţii profesionale, alegi să îţi urmezi instinctul şi să alergi după bani. Cu toate că acum ţi se pare o împlinire colosală, pe parcurs îţi vei da seama că nu doar acest lucru este important. Nu trebuie să calci peste oameni din dorinţa de a ajunge tot mai sus!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu se anunţă schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre relaţiile din mediul profesional.

Dacă până acum te-ai înţeles bine cu colegii tăi, în aceste zile apar primele tensiuni între voi din cauza invidiei. Competiţia în care sunteţi angajaţi fără să vreţi va scoate la iveală ce e mai rău din voi, iar acum se vor alege prieteniile adevărate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu te baza în această săptămână pe recuperarea unor bani împrumutaţi, pentru că cel mai probabil nu vei ajunge să pui mâna pe ei.

Chiar dacă vei avea unele cheltuieli suplimentare, situaţia ta materială îţi va permite să te desfăşori în voie, ba chiar să nu rămâi cu buzunarele goale. Tot ce trebuie să faci de acum înainte este să nu te mai bazezi pe promisiunile celor din jur şi nici să nu cedezi insistenţelor şi şantajului emoţional.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încearcă în acest început de săptămână să delimitezi viaţa profesională de cea personală şi astfel vei reuşi să nu ai probleme pe niciunul dintre aceste două planuri.

Situaţia ta financiară nu se va schimba în aceste zile şi ai putea să simţi că este vina ta că nu progresezi, însă nu este deloc aşa. Nu e cazul să te autopedepseşti atât timp cât tu ai făcut tot ce ţine de tine la locul de muncă sau în afaceri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o perioadă bună pentru investiţii sau pentru implicarea în proiecte noi.

Situaţia ta financiară îţi permite să bagi bani atât într-o veche pasiune, cât şi într-o afacere de viitor. Tot ce trebuie să faci este să lucrezi în echipă, să asculţi şi de sfaturile celor din jurul tău şi să nu te laşi ghidată doar de inimă sau doar de raţiune. Fii atentă la tot ce se petrece în jurul tău pentru a nu pierde oportunităţi grozave.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea probleme cu banii în această perioadă, ba chiar se anunţă o săptămână mai liniştită pe acest plan.

Dacă până acum a trebuit să cheltui destul, acum urmează câteva zile de repaus, în care doar să faci calcule şi să te bucuri de ce ai realizat. Nicio investiţie de-a ta nu a fost făcută iresponsabil şi ar trebuie să fii convinsă de asta. Cu multă răbdare, puşculiţa se va umple la loc!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii nu sunt o problemă pentru tine, însă chiar şi aşa ai vrea să ai mai mulţi şi nu te mulţumeşti cu situaţia actuală.

Firea ta invidioasă te face să priveşti peste gardul vecinul şi să râvneşti la ceea ce are el, chiar dacă vieţile voastre sunt cu totul diferite. Încearcă să te concentrezi pe traseul tău, pe munca şi familia ta, ignorând atât fericirea altora, cât şi necazurile lor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Situaţia ta profesională este destul de incertă în această săptămână, de aceea trebuie să faci tot ce poţi pentru a-ţi păstra locul de muncă sau poziţia din compania pentru care lucrezi.

Din cauza lipsei de economii, nu îţi permiţi o pauză în care să reflectezi asupra a ceea ce îţi doreşti pe viitor de la cariera ta. Latura materială este importantă în egală măsură cu siguranţa pe care ţi-o oferă viaţa amoroasă, aşa că tratează şi acest plan tot cu maximă seriozitate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru experimente şi idei noi.

Ai multă energie şi o poţi fructifica încercând să găseşti soluţii de suplimentare a veniturilor tale. Dacă eşti implicată în unele proiecte care nu dau semne că ar fi profitabile, ai face bine să renunţi chiar dacă te-ai ataşat emoţional. Nu depunde prea multe sentimente atunci când vine vorba de afaceri, pentru că cel mai probabil vei suferi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu îţi expune sentimentele în mediul profesional, indiferent de problemele pe care le întâmpini.

Superiorii tăi nu vor avea răbdare cu tine dacă eşti plângăcioasă sau dacă nu te poţi concencentra, ci mai degrabă te vor pedepsi. Mustrările din partea lor nu vor face altceva decât să îţi taie craca de sub picioare şi vei da câţiva paşi înapoi din traseul evoluţiei tale. Încearcă să îţi duci sarcinile la bun sfârşit şi să fii cât de discretă poţi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se recomandă ca în această săptămână să eviţi pe cât posibil semnarea documentelor importante.

Nu te poţi juca cu economiile tale şi nici nu te poţi înhăma la lucruri pe care nu le poţi duce. Dacă ai de gând să îţi faci rate pentru a-ţi achiziţiona o locuinţă sau o maşină, încearcă să amâni momentul pentru luna viitoare cât lucrurile se vor mai aşeza puţin în viaţa ta profesională. Ai nevoie de mai multă siguranţă materială decât cea de acum pentru a face acest pas!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod