Bucharest Fashion Week 2004 - moda, frumusete, avangarda

Cea de-a treia editie Bucharest Fashion Week organizata de catre ANAM, Fashion Tv si Space Music&Film s-a desfasurat in perioada 3-5 decembrie in sala Ronda a hotelului Intercontinental. Primele doua seri de festival au fost dedicate in exclusivitate prezentarii noilor colectii ale designerilor autohtoni, iar in cea de-a treia seara s-au desfasurat Romanian Fashion Tv Awards si concursurile Top Model Romania si Miss Romania 2004.



Designerii romani si casele de moda prezente pe podiumul Bucharest Fashion Week au fost: Catalin Botezatu (cu colectiile "White Extremers" si "Myster"), Rita Muresan, Mihai Albu, Ingrid Vlasov, Venus, George Hosbota, Laura Olteanu, MG Blanuri, Flora Nastase, Mistake Fashion, Dorin Negrau, Damat Tween, Blandina, Foxy Blanuri, Dia Collection, Dana Coteanu si Seroussi.

Ultima seara a fost dedicata premiilor. Printre premianti s-au numarat: Catalin Botezatu pentru cel mai important premiu - Designerul Anului, Ingrid Vlasov, Cel mai bun designer de Pret-a-porter, Laura Olteanu, Cel mai bun designer de Avangarda, Valentina Pelinel - Cel mai bun model feminin si Daniel Ciobanu - Cel mai bun model masculin). Miss Romania 2004 a fost desemnata Gabriela Botezat.



Colectia semnata Catalin Botezatu "White Extremers" a fost compusa din piese dedicate barbatilor care iubesc sporturile extreme si senzatiile intense.



Dana Coteanu si-a prezentat colectia de bijuterii pentru sezonul primavara/vara intr-un mod excentric: modelele purtau tinute negre mulate si erau accesorizate "la maxim".



Casa de blanuri MG s-a impus cu o colectie de haine de blana de lux. Prezentarea a fost deschisa de Fizz - imaginea firmei, iar prezenta Nicoletei Luciu pe podium a facut deliciul publicului.



Dia Collection recomanda pentru sezonul primavaratic tinute foarte elegante si sexy. De la modelele cu rochiile lungi si inflorate pana la tinutele mulate si transparente, colectia se adreseaza femeii rafinate.



George Hosbota, un nume nou in moda, propune tinute extravagante, pline de stralucire si personalitate. Satenul, pielea si designul cu influente rock impun un stil agresiv si foarte sexy.



Colectia Signor Seroussi a prezentat piese destinate stilului business. Sacourile sunt scurte si cambrate iar imprimeurile cu dungi sunt foarte elegante si confera iluzia optica de "mai inalta".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod