5 piese pe care să nu le porți cu colanți

Pentru că sunt mulați, colanții intră în ținutele noastre cu un set de reguli pe care ar trebui să le respectăm.
Este ușor să greșești când porți colanții, de aceea nu ar trebui să ignori câteva dintre regulile de bază pentru includerea lor în outfit-urile tale.

Dar având în vedere cât sunt de confortabili și cât de cool pot arăta atunci când îi asociezi corect, în niciun caz nu ar trebui să renunți la ei.

Trendul colanților incluși în ținutele de zi și nu numai a revenit puternic în ultimii ani și se menține în continuare. Ne-am obișnuit să-i vedem purtați de celebrități sau la show-urile de modă în locul pantalonilor clasici. Cine s-ar fi gândi că o cămașă în asociere cu colanți negri și o pereche de botine din sued cu toc ar putea arăta atât de bine?

Ca să obții unele dintre cele mai reușite look-uri, sunt unele piese pe care nu ar trebui să le porți cu colanți.
Bineînțeles, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, ceea ce înseamnă că poți purta fără grijă absolut tot ceea ce te face să te simți excelent în pielea ta. 

Iată cele cinci piese de evitat când porți colanți:



Nu purta: Jachete sport
Poartă: Jachetă din denim


Transformă un look relaxat de zi care include colanți într-unul cu un plus de originalitate, optând pentru o jachetă supradimensionată din denim. Asociază cu botine suede cu toc înalt pentru și mai multă eleganță.



Nu purta: Pantofi sport de fiecare dată
Poartă: Sandale cu barete subțiri


Prin definiție, colanții sunt articole sportive. Au fost creați pentru sport și pentru a completa echipamentele sportive.
Tocmai de aceea, pentru a evita senzația că mergi la sală, trebuie să asortezi colanții cu elemente ce inspiră eleganță și feminitate. Este o modalitate bună de a echilibra o ținută care include colanți. De exemplu, în loc să porți colanții cu pantofi sport, poartă-i cu o pereche de sandale cu toc și barete subțiri. Vei obține un look glamour și interesant.



Nu purta: Topuri strâmte
Poartă: O cămașă supradimensionată


Ai grijă să nu cazi în capcana de a asocia jerseu cu și mai mult jerseu. O cămașă clasică, cu nasturi, va ridica o pereche de colanți de orice culoare și imprimeu la un nou nivel. Asociază cu bocanci combat și vei obține o ținută cât se poate de modernă și originală.
O cămașă supradimensionată îți va oferi lejeritate în mișcări și va echilibra croiala mulata a colanților, rezultatul fiind un plus de stil.



Nu purta: Genți sport
Poartă: O poșetă de lux crossbody


Din păcate, colanții și-au făcut de-a lungul timpului o reputație proastă. Sunt încă asociați cu ținute care au un aspect ieftin sau lipsit de gust. Dar această concepție este îndepărtată în prezent prin asocierile vestimentare deosebite și accesoriile de calitate. De exemplu, poți să asortezi o ținută care include colanți cu "starul" garderobei tale, precum o minipoșetă crossbody de lux.




Nu purta: Rochii mulate din jerseu
Poartă: O rochie sau fustă cu croială lejeră

Asocierea dintre colanți și o rochie sau fustă nu este pentru oricine, dar pentru fashioniste este un look în trend. Este un mod inedit de a include colanții în ținutele tale.
Poartă haine lejere precum rochii, fuste sau cămăși deasupra unor colanți care formează pliuri în zona gleznei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod