20 de schimbări de look care demonstrează că orice femeie poate fi o regină a stilului

Konstantin Bogomolov este unul dintre cei mai cunoscuți stiliști din Letonia, care de-a lungul carierei de peste 30 de ani a ajutat numeroase persoane să-și descopere stilul personal și să aibă o imagine impecabilă. Imaginile înainte și după pe care le postează pe contul său Instagram, urmărit de aproape 15.000 de persoane, ne arată cât de utile pot fi sfaturile unui stilist.

De multe ori avem senzația că știm exact ce ni se potrivește, de la haine și până la tunsoare sau stilul de machiaj.
Însă specialiștii sunt cei care ne pot arăta că este întotdeauna loc de mai bine și că nu sunt necesare schimbări radicale pentru a ne îmbunătăți semnificativ aspectul fizic.
Uneori, numai câteva schimbări simple sunt suficiente pentru a transforma complet look-ul unei persoane. O demonstrează perfect fotografiile înainte și după cu femeile care au apelat la sfaturile acestui stilist leton. 

O nouă tunsoare, altă nuanță de păr, machiaj adaptat în funcție de trăsăturile feței și haine care pun silueta în evidență - sunt câteva dintre detaliile pe care specialistul știe să le „asambleze” astfel încât la final clientele sale să pară adevărate modele. 

Descoperă câteva imagini înainte și după care te vor convinge cât de ușor poate fi transformată o femeie obișnuită într-o regină a stilului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod