Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 octombrie-1 noiembrie. Capricornul nu trebuie să-și asume riscuri

Capricorn, dacă ai nevoie de o schimbare în carieră, cântărește bine lucrurile din perspectiva banilor și a stabilității.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O duci destul de bine cu banii, fapt pentru care în această săptămână nu vei întâmpina probleme de acest gen.

Chiar dacă cheltuiești uneori peste măsură, bugetul tău nu va fi afectat prea mult. Primești apreciere pentru ambiția și puterea ta de muncă atât din partea celor dragi, cât și a colegilor și șefilor.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru a-ți stabiliza situația financiară, va trebui să acționezi cu viclenie.

Dacă simți că te-ai blocat, trebuie să știi că este doar o chestiune de timp. Există numeroase posibilități de a scăpa de aceste neplăceri financiare. Ai prea multe credite sau prea multe datorii și decizi să reduci bugetul. Datorită unei persoane găsești o soluție interesantă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Din punct de vedere financiar, totul este bine.

Se poate spune că ești norocos/oasă, ținând cont de ce se întâmplă în întreaga lume cu economia. Mai mult decât atât, apar oportunități care nu trebuie ratate, așadar fii atent/ă la tot ce se petrece în jurul tău!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încă din prima zi a săptămânii începi să te bucuri din nou de mai mulți bani.

Cu toate acestea, tot ești îngrijorat/ă și ai îndoieli cu privire la acest aspect. Dacă ești implicat/ă în proiecte serioase, nu te grăbi u există să acționezi. Canalizează-ți energia pe obiectivele tale și, astfel, nu ai de ce să fii nemulțumit/ă de eficacitatea ta pe termen lung.

Leu(22 iulie - 22 august)

Norocul tău pe plan financiar dă frâu liber tuturor nebuniilor și capriciilor tale.

O duci extrem de bine cu banii, iar bucuria ta se vede de la distanță. Bucură-te de ceea ce trăiești fără nicio reținere, caută compania celor care se bucură de succesul tău și sărbătoriți împreună.

Citește și: 6 cupluri zodiacale sortite eșecului

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Evoluția situației tale financiare arată bine.

Conturile tale aproape și-au revenit la normal. Câteva lucruri mici mai trebuie rezolvate, dar ai încredere că se va ajunge și aici fără probleme. Pe de altă parte, fii flexibil/ă cu anumite cheltuieli pe care le consideri inutile, deoarece contrar a ceea ce crezi, ți le poți permite.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este săptămâna ta de glorie.

Orice ai face zilele acestea, norocul este de partea ta. Venitul tău fix îți satisface perfect cheltuielile. Mai mult decât atât, o propunere neașteptată și extrem de promițătoare te poate proteja în viitorul apropiat de orice problemă financiară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eforturile tale dau roade, iar situația ta financiară se îmbunătățește.

Intri într-o perioadă care anunță sfârșitul lipsurilor și sacrificiilor. Poți respira ușurat/ă acum. Îți poți permite să cumperi ceea ce îți dorești fără să te întrebi dacă chiar e în regulă să o faci.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Gândești practic și acest lucru te ajută să îți menții o situație financiară stabilă.

Poți trăi decent și poți fi fericit/ă cu ceea ce ai fără a tânji la luxul celor din jur. Se poate ca la mijlocul săptămânii să apară o cheltuială neașteptată, însă te vei descurca de minune.  
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pe plan financiar lucrurile sunt liniștite în această săptămână, fără nimic special la orizont.

Dacă ai nevoie de o schimbare în carieră, cântărește bine lucrurile din perspectiva banilor și a stabilității. Nu este un moment bun pentru a-ți asuma riscuri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de succes după succes.

O dezvoltare profesională mult așteptată vine la pachet cu o creștere salarială consistentă. Veniturile investite îți aduc profit. Ai fler din acest punct de vedere și îi dai pe toți pe spate!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Cheltuielile intense pe care le-ai avut în ultima perioadă ți-au golit buzunarele și cardul.

Dacă aștepți să primești o sumă de bani, fii vigilent/ă, întârzierile îți pot strica planurile. Pentru a nu fi nevoit/ă să te împrumuți și să-ți faci datorii, fă economii. Nu te lăsa tentat/ă de cumpărături care nu sunt prevăzute în planul tău. Așteaptă până când totul este în ordine și abia apoi te poți răsfăța.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod