LASHEZ ANGELS by RITA MUREȘAN

Miercuri seară, pe terasa de pe acoperișul Promenada Mall a avut loc lansarea colectiei “LASHEZ ANGELS by RITA MUREȘAN”, o colecție cu un mesaj special, ediție limitată, cu atenție pe detaliu și lucru manual, ce se va comercializa în lanțul de magazine Lashez. Peste 800 de invitați au onorat invitația la eveniment. Printre ei s-au numărat: Giulia Huidu, Bianca Ioniță, Răzvan Ciobanu, Tily Niculae, Gabriel Cotabiță, Tania Budi, Cătălin Cățoiu, Maria Simion, Clara Rotescu, Cori Grămescu, Roxana Nemeș și Radu Groza, Nico, Anamaria Ferentz, Ana Maria Cornea, Andreea Oros și mulți alții.
“Colecția "LASHEZ ANGELS" s-a născut din dorința de a transmite un mesaj spiritual cu ajutorul culorilor și al hainelor. "Angel" înseamnă "mesager" sau "cel trimis". Stilul meu se potriveste cu stilul Lashez, fiind unul romantic, inocent și vesel.

Colecția este albă, de vară, cu accente de culoare în funcție de fiecare mesaj în parte: Arhanghelul Mihail- albastru indigo, Arhanghelul Gabriel-alb, Arhanghelul Rafael-verde, Arhanghelul Uriel-auriu, Ingerul pazitor-alb.
I-am adus pe băieții de la 3 Sud Est să ne împărtășescă emoții, așa cum făceau acum ani de zile, sunt foarte fericită că s-au reunite și-i putem asculta din nou”, a declarat Rita Mureșan. Imagine colecției este nimeni alta decât fiica mică a creatoarei de modă, Gloria.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod