Top 10 al celor mai bine imbracate vedete din 2008

Chiar daca in timpul liber adopta un stil sport, Heidi Klum (stanga) are o imagine demna de invidiat atunci cand paseste pe covorul rosu sau cand trebuie sa onoreze o invitatie la o serata sofisticata. Posesoarea locului 6 ii prefera ca designeri pe Roland Mouret sau John Galliano.

Locul 7 este ocupat de Sarah Jessica Parker (dreapta) care este considerata un soi de icon in lumea modei internationale, dupa succesul serialul "Sex and the City". Fie numai si din acest motiv, actrita nu putea lipsi din acest top. Nu trebuie sa uitam, de asemenea, ca ea si-a creat propriul stil vestimentar, combinand Marni si Rag&Bone.

Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama (stanga), s-a remarcat in toata campania electorala de anul trecut prin vestimentatia. Intotdeauna pusa la punct si eleganta, Michelle Obama nu putea sa lipseasca din acest top.

La capitolul designeri favoriti, ocupanta locului 8 se imbraca de la Maria Pinto sau de la Isabel Toleda, iar bijuteriile sunt semnate de Tom Binns.

Pe locul 9 se situeaza Eva Mendez (dreapta) care prefera vestimentatiile dulci, de-a dreptul feminine. Nu refuza niciodata creatiile Calvin Klein si Dolce & Gabbana. In momentul in care isi face aparitia intr-un loc toata lumea isi indreapta ochii spre ea .

Ocupanta locului 10 nu numai ca este o actrita talentata, imaginea ei completeaza perfect tabloul.

Chiar daca alege sa poarte o tinuta feminina gen Dior sau daca alege un indraznet Balenciaga, Charlize Theron este Charlize Theron.

Poza colaj: Mediafax

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ophelia pe 17 Ian 2009, 20:16
    neinspirate

    ...si totusi gwyneth paltrow nu se uita in oglinda? cu rochia neagra pare a fi de pe centura, dragut imbracata anne hathaway, fergie, de ce nu s-a prezentat cu bustul complet gol?! mai avea foarte putin...

    0
    0

  • stefana pe 16 Ian 2009, 20:29
    de acord

    si eu votez tot cu rihanna. imi place mult de ea

    0
    0

  • anna pe 8 Ian 2009, 10:38
    cool

    rihanna mi se pare cea mai tare, cea mai cool femeie dintre cele pe care le-ati prezentat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod