Opt reguli ale modei in sezonul de primavara

Descopera aici cele mai reusite tinute ale "femeii soldat". De remarcat este faptul ca stilul cazon se preteaza atat la tinutele lejere, cat si la cele sobre sau de seara.

Pielea - oricand, oricum

Sunt acceptate toate croielile si toate modelele posibile. Fustele scurte sau lungi, pantaloni de orice fel, dar mai ales vestele si tunicile sunt principalele "must-have"-uri. Vezi aici o colectie impresionanta de fuste, pantaloni si senzationalele jachete si haine din piele. Fiecare in parte poate fi o idee!

Colaje si multa culoare


Sunt acceptate toate imprimeurile - de la cele florarle, la cele geometrice.Este valabil si in trend orice amestec de culori. Sunt pe val rochiile mozaic fie el traditionale sau contemporane, sau cu accesorii din dulapul bunicii.


Asa ca sunt din nou in actualitate fustele cu flori, rochiile si pantalonii imprimati. Sunt acceptate si imprimeurile animale. Inspira-te si evaluaza posibilitatile garderobei tale aici.

Imprimeurile digitale


Vedetele sezonului vor fi insa imprimeurile gandite de calculator. Ideea a fost lansata de Bruno Basso si Christopher Brooke de la Digitale Basso & Brooke's. Cei doi s-au inspirat de la modelele traditionale din China, India si Persia si au conceput un adevarat spectacol de culoare.

Au folosit tesaturi scumpe, matase, organza si gabardina. Imprimeurile incredibile de aici au fost concepute cu ajutorul calculatorului.
Trebuie spus ca Michelle Obama este un client fidel al casei Basso & Brooke's.

Albul, a doua porunca


Femeia moderna este prin excelenta o femeie energica si ce alta nunata, poate sustine mai bine energia daca nu albul? Si, in plus, nimic nu este mai potrivit pentru primavara si vara, pentru ca imperativul "Poarta alb!" se va prelungi mult si in vara aceasta.

Orice croieli, orice forme si orice combintii, cu o singura conditie - sa fie alb! Asa ca scoate din cufere camasile albe, bluzele si pantalonii, albeste-i si fii la moda! Vezi aici cateva idei delicios de albe.

Pantaloni largi

 
Uita de pantalonii stramti, care au fost vedete doua sezoane. Cerinta momentului sunt pantalonii cu talie normala sau inalta, largi, chiar de la sold in jos.
Comozi, sexi si foarte feminini, pantalonii largi sunt una din vedetele sezonului.

Aici gasesti cateva elemente de inspiratie. Sunt acceptate toate combinatiile: largi si scurti, ampli sau doar usor evazati, asa ca fiecare poate alege in functie de ce gaseste sau de ceea ce ii vine bine. In top sunt panatalonii cu volan si cei trei sferturi, obligatoriu cu pantofi cu toc, foarte, foarte inalti.

Inul materialul sezonului


Creatorii, si nu numai, au decis ca materialul sezonului este inul. Si asta atat pentru ca este o fibra naturala, cat si pentru faptul ca este usor de purtat si se preteaza la tinute diferite.
Casa Chanel a fost una dintre cele care si-au conceput cea mai mare parte a colectiei, folosind ca principal material inul. Aici poti vedea colectia Chanel si tinutele bucolice, unde materialul principal este inul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod