Neutra, dar stralucitoare...

Tonurile neutre sunt foarte iubite la ora actuala, pornind de la nuantele de bej inchis, crem si pana la caramel. Insa si o vestimentatie aurie, perfect asortata, atata timp cat nu este in combinatii "kitsch" cu lila, verde sau alte tonuri reci, poate fi considerata neutra. Vedetele (sau stilistii lor) stiu acest lucru, de aceea, multe dintre ele au imbratisat tonurile neutre, auriul, cateodata chiar si aceeasi rochie la evenimente diferite...



Rochia aurie in stilul anilor '20 cu care a defilat Britney Spears nu a adus prea multa admiratie vedetei, insa cum cantareata este renumita pentru "gustul" mai special in vestimentatie, nimeni nu a fost socat. Insa de la Scarlett Johansson toti criticii aveau alte pretentii dar... surpriza. Ea a aparut la alt eveniment purtand aceeasi rochie. Beyonce a dovedit ca stie cum sa poarte auriul aratand precum o statueta Oscar la Premiile Brits.



Foste colege pentru pelicula "Chicago", Catherine Zeta Jones si Renee Zellweger au dovedit ca au gusturi comune facandu-si o aparitie stralucitoare in rochiile lor aurii si unicate. Ele sunt renumite pentru rafinamentul vestimentatiei lor. Din pacate, nu putem spune acelasi lucru despre conationalele Cheeky Girls, care au demonstrat ca auriul nu arata bine oricum si oriunde...



Naomi Watts, protagonista filmului "Ceva, ceva tot o iesi" a optat pentru o rochie crem cu fir auriu pentru decernarile premiilor Oscar. Nu prea i-au iesit pasentele, multumindu-se numai cu o nominalizare, insa rochia de gala i-a fost foarte apreciata. Nicole Kidman nu a fost inspirata ca de obicei. Ea a ales o tinuta in stil elizabetan (se vede ca isi ia rolurile foarte in serios) care nu prea mai e de actualitate... Naomi Campbell in schimb, a ales o rochie in tonuri neutre de bej care a prins-o de minune.



Claire Danes a mizat pe premiza "simplitate inainte de toate" si a ales o rochie crem imbogatita cu figuri geometrice, iar Kristin Davis a ales o tinuta din chifon, la aceeasi culoare. Insa carierele ambelor actrite in acest moment sunt intr-un mic declin. Cantareata Jamelia, care este foarte in voga, mai ales pentru hitul "Superstar", ce ne invadeaza si noua radiourile, si-a asortat pielea ca abanosul cu o rochie "nude".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod