I.D. Sarrieri, Zeynep si Magielle te imbraca de sarbatori

Lenjeria ca lenjeria, dar ce pui pe deasupra?


Nu te ingrijora pentru ca cei de la Zeynep s-au gandit la acest aspect. Targetul lor: o femeie care iubeste luxul si eleganta.

Fie ca esti adepta unui stil clasic, elegant sau iti place sa fii sexy si provocatoare, cu siguranta ai de unde alege.

Iata cateva propuneri:

Alege sa stralucesti intr-o rochie plina de paiete aurii. In partea din fata, rochia incepe cu un decolteu adanc ca-ti scoate in evidenta sanii, fara a-ti da, insa, o aliura de femeie vulgara.

Ca si lungime, rochia se termina deasupra genunchiului. Trebuie sa-ti spun ca acest obiect vestimentar este cu accesoriile la purtator. De ce?

Pentru ca cei care au creat rochia, au decis sa faca si o pereche de manusi chic din acelasi material ca si piesa vestimentara.

Ce-a de-a doua propunere consta intr-o rochie de diva. Iti mai amintesti ca, de-a lungul timpului cand am scris materiale pe fashion, intotdeauna am amintit de "little black dress".

Ce-ti spuneam atunci? Ca aceasta piesa vestimentara nu o sa se demodeze niciodata.

Multe femei importante din istorie au apelat cel putin o data la ea si au fost, poate cele mai elegante persoane de la serata, petrecerea sau cocktail-ul la care au participat.

Te-ai saturat de monotonia zilelor de peste an cand a trebuit sa te imbraci office sau casual si cand, indiferent de ce ai facut, nu ai iesit din tipare.

A venit vremea sa faci o schimbare.

 Si, pentru ca acest lucru sa se vada si in tinuta ta, trebuie neaparat sa-ti achizitionezi o rochie gri metalizat

Extrem de simpla ca si croiala si, total lipsita de accesorii, aceasta piesa iti ofera lejeritatea de care ai nevoie intr-o noapte in care imi inchipui ca nu o sa stai pe scaun.

Daca nu esti adepta griului metalizat, poti alege varianta aurie. Ca si model difera in partea superioara.

Rochia nu are bretele, este croita la sani dupa modelul unui sutien, iar partea de jos este de forma unui gogosar

Imitatia de piele s-a purtat anul acesta foarte mult si, de aceea, iti propun sa nu excluzi aceasta posibilitate nici pentru seara de Revelion.

In rest, rochia este simpla, conica, pana la nivelul genunchilor, iar in partea superioara are acelasi model de sutien, fara bretele.

Pretul rochiilor propuse de Zeynep incepe de la 500 de euro, iar comenzile se pot face de luni pana duminica.

Programarile se fac cu minim doua zile inainte, pentru ziua de duminica recomandandu-se un preaviz de minim 4 zile lucratoare.

Produsele pot fi achizitionate accesand Rochii-zeynep.ro

 

 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria alexandru pe 11 Mai 2009, 12:03
    sunt ok

    magazinul online este ok, este adevarat ca intarzie o zi doua cu livrarea insa eu am fost multumita, cat despre produse nimic nu se compara cu id sarrieri.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod