Cumpără cu capul, nu cu sufletul! 6 sfaturi ca să nu-ţi cheltui toţi banii în magazine




4. Răsfaţă-te doar ocazional cu haine scumpe

O fashionistă are nevoie, măcar ocazional, de o porţie straşnică de glam. Nu ţi-o refuza, dacă hainele scumpe, de bună calitate, ale brandurilor reputate îţi plac la nebunie; totul este să nu abuzezi!

Pune bani deoparte câteva luni, dacă este cazul, şi abia apoi investeşte în piesa vestimentară/accesoriul pe care ţi-l doreşti nespus. Ştiind cât de mult te-ai străduit să faci rost de bani pentru răsfatul respectiv, te vei bucura cu atât mai mult de el şi îl vei putea aprecia la justa lui valoare.

5.
Fă schimb de haine cu prietenele tale


Te-ai plictisit îngrozitor de tare de garderoba ta şi simţi nevoia să dai iama în magazine pentru a o reîmprospăta? Înainte de a ceda ispitei, întreabă-ţi prietenele dacă nu sunt amatoare de un schimb de haine şi accesorii pe care nu le mai poartă. Astfel, vei putea face rost de haine cool care să îi ofere look-ului tău un suflu nou, fără însă a învesti un leu în această schimbare!

6. Mizează pe creativitatea personală

Nu în ultimul rând, creativitatea şi tehnica, pe care o poţi dobândi online sau urmând cursuri de specialitate, îţi pot servi şi pentru a-ţi croi propriile haine! Poate că îţi va fi dificil la început, dar cu răbdare şi migală, vei reuşi să devii propriul tău designer vestimentar, inspirându-ţi creaţiile din ultimele tendinţe sau chiar gândind piese vestimentare originale!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod